آموزش تم های اینستاگرام + ساخت اکانت تم

آموزش تم های اینستاگرام + ساخت اکانت تم

به این پست مقاله امتیاز دهید

با ظهور شبکه اجتماعی جدید طوفانی در دنیای مجازی به پا شد. شبکه اجتماعی Threads یا اینستاگرام Threads محصول جدید شرکت متا (شرکت مادر اینستاگرام و فیسبوک) است که در اولین روزهای معرفی توانسته بیش از 30 میلیون کاربر را به خود جذب کند.

در این مطلب از آکادمی اینفوگرام به معرفی کامل و آموزش تاپیک های اینستاگرام پرداخته ایم، پس اگر در مورد این شبکه اجتماعی جدید کنجکاو هستید، با ما همراه باشید!

معرفی تم های اینستاگرام

مارک زاکربرگ و تیم متا می گویند که هدف از معرفی Trades این است که کاربران اینستاگرام بتوانند فعالیت هایی را که نمی توانند در اینستاگرام انجام دهند در Trades انجام دهند. برخلاف اینستاگرام که یک شبکه اجتماعی تصویر محور است، Trades بر متن متکی است و برای انواع مکالمات مناسب است.

با این حال، کسانی هستند که بر این باورند که هدف از ایجاد Trades فراهم کردن یک محیط جدید برای کاربرانی است که از سیاست های فعلی توییتر ایلان ماسک خسته شده اند.

نام این اپلیکیشن نیز به فارسی به Rise، string و thread ترجمه می شود. هر پستی که در تاپیک ها قرار می گیرد، یک موضوع نامیده می شود.

ویژگی های موضوعات اینستاگرام: Threads بهتر است یا Twitter؟

از نام تا رابط کاربری آن شباهت زیادی به توییتر دارد و به همین دلیل افراد زیادی این دو شبکه اجتماعی را با هم مقایسه می کنند. ما ویژگی های ترندهای اینستاگرام را در جدول زیر در مقایسه با توییتر خلاصه کرده ایم تا بتوانید تفاوت بین این دو را درک کنید. لازم به ذکر است که موضوعات در حال حاضر در قالب یک نسخه اولیه ارائه شده است که در نتیجه این جدول به مرور زمان به روز می شود:

موضوعات توییتر
حداکثر شخصیت 500 280
محدودیت در انتشار تصاویر 9 تصویر در هر موضوع 4 عکس در هر توییت
محدودیت ارسال ویدیو 5 دقیقه 2 دقیقه و 20 ثانیه
یک پیام خصوصی بفرستید مالک نیست ایناهاش
نحوه ثبت نام اکانت اینستاگرام پست الکترونیک
تعداد حساب های فعال را محدود کنید 1 5

مانند توییتر، Threads دارای ویژگی هایی مانند ارسال مجدد (بازتوییت در توییتر)، لایک کردن، نظر دادن (ذکر در توییتر) و اشتراک گذاری پست ها است.

یکی از مزیت های مهم Threads نسبت به توییتر، ارتباط مستقیم آن با اینستاگرام است: زمانی که محتوایی را در تاپیک پست می کنید، خود برنامه به شما این امکان را می دهد که آن را در اینستاگرام به اشتراک بگذارید، بنابراین می توانید بدون گرفتن اسکرین شات آن را به اشتراک بگذارید. اگر عکس یا عکسی دارید یا دارید. متن را کپی کنید، می توانید آن را در اینستاگرام به اشتراک بگذارید.

نحوه ایجاد اکانت تاپیک در اینستاگرام

ایجاد یک حساب تجاری بسیار آسان است و تنها به چند مرحله کوتاه نیاز دارد!

1- شما یک اکانت اینستاگرام دارید

اگر در حال حاضر یک حساب اینستاگرام دارید، بیش از نیمی از راه برای ایجاد یک حساب تجاری دارید!

برای آموزش اینستاگرام کلیک کنید.

2- اپلیکیشن Threads را نصب کنید

می توانید این اپلیکیشن را از فروشگاه های مختلف به صورت رایگان دانلود کرده و بر روی دستگاه خود نصب کنید. Trendz برای iOS و iPhone در دسترس است.

3- با اکانت اینستاگرام خود وارد شوید

هنگامی که برنامه Threads را راه اندازی می کنید، حساب اینستاگرام شما به عنوان نام کاربری پیش فرض ظاهر می شود. اگر بیش از یک حساب اینستاگرام دارید، می توانید بین آن حساب ها جابجا شوید. (توجه داشته باشید که نمی توانید همزمان بیش از یک حساب تجاری فعال داشته باشید)

4- بیو تاپیک ها را کامل کنید

در این مرحله شما دو گزینه دارید:

  • به سادگی هر اطلاعاتی را که می خواهید در Bayway Trades وارد کنید.
  • از گزینه import Instagram استفاده کنید تا تمام اطلاعات شما از جمله تصویر پروفایل، بیو و لینک های بیو در حساب معاملات شما ظاهر شود.

5- سطح حریم خصوصی حساب معاملاتی را انتخاب کنید

آیا می خواهید یک حساب کاربری خصوصی یا عمومی داشته باشید؟ با این حال، مانند اینستاگرام، می توانید بعداً این حالت را تغییر دهید.

۶- فالوور در اینستاگرام

Threads به شما این امکان را می دهد که همان فالوورهای اینستاگرام را در این شبکه اجتماعی دنبال کنید. همچنین می توانید با کلیک بر روی گزینه follow all، تمام فالوورهای اینستاگرام خود را در Threads اینستاگرام داشته باشید یا این مرحله را رد کنید.

7- پایان!

تبریک می گویم! شما اکنون یک حساب تجاری دارید و آماده ارسال اولین موضوع خود هستید!

آموزش قسمت های مختلف تاپیک های اینستاگرام

معاملات شامل چندین بخش مختلف است که به ترتیب آنها را ارائه خواهیم داد:

انتشارات

این بخش به عنوان فید اینستاگرام یا صفحه اصلی شما عمل می کند. در این صفحه می توانید محتوایی را که فالوورهای شما نشان داده اند مشاهده کنید. همچنین محتوای افرادی که دنبال نمی‌کنید به شما نشان داده می‌شود، اما از نظر هوش مصنوعی Trades ممکن است برایتان جالب باشد.

جستجو کردن

می توانید از این تب برای یافتن افراد مختلف در تاپیک های اینستاگرام و همچنین عبارات جستجو و هشتگ ها استفاده کنید.

موضوعات جدید

در اینجا می توانید موضوع جدید خود را بنویسید و منتشر کنید.

فعالیت

در این قسمت می توانید آمار لایک ها، پاسخ ها و به طور کلی تمامی فعالیت هایی که در حساب معاملاتی شما انجام شده است را مشاهده کنید.

مشخصات

این صفحه به عنوان صفحه موضوع شخصی شما عمل می کند و می توانید تمام موضوعاتی که نوشته اید را در این قسمت مشاهده کنید.

حرف آخر: آیا ترندهای اینستاگرام می توانند جایگزین توییتر شوند؟

Threads هنوز خیلی جدید است که بتوان با قطعیت در مورد آینده آن اظهار نظر کرد. نسخه فعلی Trades نسخه اولیه آن است و باید دید در آینده چه ویژگی هایی به آن اضافه می شود که می تواند آن را منحصر به فردتر از توییتر و کاربرپسندتر کند. در حال حاضر، شاید مهمترین مزیت Trades نسبت به توییتر دسترسی مستقیم و اتصال آن به اینستاگرام باشد.

نظر شما در مورد این شبکه اجتماعی جدید چیست؟ آیا قصد دارید ترندهای اینستاگرام را به لیست کانال های بازاریابی و فروش خود اضافه کنید؟ نظر خود را زیر این پست برای ما بنویسید.


لینک کپی شد

7 ابزار ایجاد محتوای هوش مصنوعی + آموزش

به این پست مقاله امتیاز دهید

این روزها که بحث توسعه هوش مصنوعی داغ است، همه شرکت ها به دنبال استفاده از هوش مصنوعی در حوزه کاری خود هستند. در بازاریابی دیجیتال، این موضوع تا حد زیادی بر تولید محتوای هوش مصنوعی متمرکز است.

از طرفی بسیاری از افراد نگران این هستند که ابزارهای هوش مصنوعی به تدریج جای نیروی انسانی را در تولید محتوا بگیرد و در نتیجه شغل آنها تهدید شود و به همین دلیل علاقه چندانی به استفاده از هوش مصنوعی در تولید محتوا ندارند.

در این مقاله آکادمی اینفوگرام به آموزش ساخت محتوای هوش مصنوعی و ابزارهای مختلف آن می پردازیم. همچنین به جایگاه هوش مصنوعی در مقایسه با تولیدکنندگان محتوای انسانی خواهیم پرداخت.

فرآیند تولید محتوای هوش مصنوعی چگونه کار می کند؟

هر هوش مصنوعی که کار تولید و نوشتن محتوا را انجام می دهد با استفاده از مدل های پردازش زبان طبیعی (NLP) کار می کند. بنابراین با جمع‌آوری حجم زیادی از داده‌ها از زبان‌های انسانی و پردازش آن، می‌تواند متنی را مطابق درخواست کاربر ایجاد کند. این فرآیند معمولا در چند مرحله انجام می شود که البته سرعت بالایی دارد و از دید کاربر انسانی چند ثانیه یا چند دقیقه به نظر می رسد.

نحوه عملکرد هوش مصنوعی که تصاویر و ویدیوها را ایجاد می کند تقریباً یکسان است، با این تفاوت که آنها از مدل های دیگری مانند GAN استفاده می کنند.

در واقع هوش مصنوعی پس از دریافت فرمان کاربر تمامی منابع خود را جستجو می کند و در نهایت سعی می کند مرتبط ترین نتیجه را ارائه دهد. هر چه هوش مصنوعی در آن زمینه یا حتی زبان بیشتر آموزش داده شود، نتیجه بهتری حاصل می شود. به عنوان مثال، اگر درخواست خود را به زبان انگلیسی به یک هوش مصنوعی ایجاد محتوای AI ارسال کنید، به احتمال زیاد به نتیجه دلخواه خواهید رسید.

چگونه می توان با هوش مصنوعی محتوا تولید کرد؟

شما می توانید از هوش مصنوعی در جنبه های مختلف تولید محتوا استفاده کنید، از جمله:

1- ایده یابی برای تولید محتوا

هوش مصنوعی بر اساس روندهای جستجوی روزانه، شخصیت های مخاطب و مشتری و عبارات جستجو می تواند ایده های مختلفی را برای تولید محتوا ارائه دهد.

2- نکات نگارشی را رعایت کنید

هوش مصنوعی می تواند به شما کمک کند گرامر (مخصوصاً برای انگلیسی) و املای کلمات را بررسی کنید. چت بات ها می توانند هر گونه خطا را پیدا کرده و آنها را برای شما برطرف کنند.

3- ترجمه

هنگام تولید محتوا با هوش مصنوعی، می توانید متن های مختلف را با هم ترجمه کنید. این ترجمه معمولاً روانتر از ترجمه گوگل ترنسلیت است و برای شما مفیدتر خواهد بود.

4- رعایت توصیه های سئو

اگر می خواهید محتوای سئو بنویسید، هوش مصنوعی می تواند نکات سئو را به شما بدهد تا در متن خود از آن استفاده کنید!

ابزارهای تالیف محتوا با هوش مصنوعی برای محتوای متنی

1- بینگ چت

در حال حاضر، در دسترس ترین و آسان ترین هوش مصنوعی برای تولید محتوای متنی، هوش مصنوعی موتور جستجوی بینگ است که توسط مایکروسافت ارائه شده است. فرآیند تولید محتوا با این ابزار بسیار ساده و رایگان است و می توانید از آن برای نوشتن و تحلیل متن استفاده کنید.

آموزش ایجاد محتوای هوش مصنوعی بینگ

1- مرورگر Edge را باز کنید.

2- وارد اکانت مایکروسافت خود شوید. اگر حساب مایکروسافت ندارید، با استفاده از آدرس ایمیل خود یکی ایجاد کنید.

3- موتور جستجوی بینگ را باز کنید.

4- روی گزینه Chat در بالای صفحه کلیک کنید.

5- قبل از شروع مکالمه یکی از گزینه های انتخاب سبک مکالمه مطابق با سلیقه خود را از وسط صفحه انتخاب کنید.

6- درخواست خود را به بینگ ارسال کنید. این درخواست باید شامل موضوع مورد نظر و تعداد کلمات باشد. مثلا:

  • یک مقاله 500 کلمه ای در مورد تولید محتوا به من بدهید.
  • – 10 مورد از داغ ترین روندهای تولید محتوا را به من بگویید
  • 10 ایده برای ایجاد محتوای تخصصی به من بدهید

توجه داشته باشید که به هر زبانی که درخواست خود را ارسال کنید، پاسخی به همان زبان دریافت خواهید کرد، مگر اینکه اصرار داشته باشید که پاسخ Bing به زبان خاصی به شما ارائه شود.

تبریک می گویم! شما با موفقیت یک محتوای متنی هوش مصنوعی ایجاد کردید!

2- ChatGPT

در حال حاضر ChatGPT معروف ترین و محبوب ترین هوش مصنوعی در جهان برای تولید محتوا به حساب می آید. این ابزار توسط شرکت OpenAI توسعه و ارائه شده است. OpenAI یک شرکت تحقیقاتی و پیاده سازی هوش مصنوعی با مأموریتی است که خود توصیف شده است تا اطمینان حاصل کند که هوش مصنوعی عمومی به نفع همه بشریت است.

کار با ChatGPT مانند بینگ بسیار آسان و رایگان است، تنها چالش خرید یک شماره تلفن مجازی برای ثبت نام در سایت OpenAI است.

3- گوگل بارد

Google Bard شباهت زیادی به Bing دارد با این تفاوت که توسط خود گوگل ارائه شده است. کار با آن رایگان است و از سایت Bard.google.com در دسترس است، فقط باید توجه داشته باشید که امکان کار با Google Bard با IP برخی کشورها وجود ندارد.

4- جاسپر

جاسپر هوش مصنوعی است که به طور خاص برای تجارت طراحی و ساخته شده است. ادعای خالق جاسپر این است که برخلاف سایر هوش مصنوعی ها که پاسخ های فردی و عمومی را ارائه می دهند، جاسپر می تواند به روشی بسیار گسترده تر در تجارت استفاده شود.

ابزارهای ایجاد محتوای هوش مصنوعی برای محتوای بصری

5- Adobe Firefly

Adobe Firefly (به معنی سنجاقک) یکی از بهترین ابزارهای این روزها برای طراحان گرافیک و تولیدکنندگان محتوای بصری است زیرا نه تنها وب سایت دارد، بلکه می توان از آن در فتوشاپ نیز استفاده کرد! این تولید کننده محتوای هوش مصنوعی با استفاده از مجموعه عظیمی از Adobe Stock آموزش داده شده است و بنابراین می تواند به راحتی دستورات ایجاد تصویر شما را اجرا کند.

6- Dall-E 2

Dolly 2 نیز یک محصول OpenAI است، بنابراین اگر در سایت OpenAI ثبت نام کنید، علاوه بر ChatGPT به Dolly نیز دسترسی خواهید داشت! اگر قصد ایجاد محتوای هوش مصنوعی را دارید، Dall-E 2 یک گزینه رایگان و عالی برای شماست که به کمک آن می توانید تنها با نوشتن توضیحات کوتاه، تصاویر مختلفی را ایجاد کنید.

7- بینگ Image Creator

مایکروسافت نیز این روزها با OpenAI در حال پیشرفت است! تنها با داشتن یک حساب کاربری مایکروسافت و در نتیجه ایجاد محتوای هوش مصنوعی می توانید به هوش مصنوعی بینگ دسترسی پیدا کنید.

مزایای تولید محتوا با هوش مصنوعی

1- سرعت بالا

هوش مصنوعی می تواند کارهای تحقیقاتی را در چند دقیقه انجام دهد که برای انسان ساعت ها طول می کشد. هوش مصنوعی هزاران مقاله مرتبط را از پایگاه دانش خود برای تولید محتوا و ارائه نتیجه به کاربر مطالعه می کند.

2- هزینه کمتر

استفاده از هوش مصنوعی در تولید محتوا به دلیل سرعت بالا باعث کاهش هزینه ها می شود.

3- ارتباط منطقی

هوش مصنوعی توانایی تشخیص ارتباطات منطقی بین محتوای مرتبط را دارد که تشخیص آن برای انسان دشوار و زمان بر است.

چالش های ایجاد محتوای هوش مصنوعی

1- ناتوانی در داستان گویی

هوش مصنوعی معمولاً به خوبی انسان نمی تواند فرآیند داستان سرایی را درک کند. در واقع، آنقدر در این زمینه جدید است که آموزش آن برای روایت داستان نسبت به نوشتن داستانی با نیروی انسانی زمان و هزینه بیشتری می طلبد.

2- عدم درک عواطف انسانی

انسان ها این توانایی را دارند که از عنصر احساس برای برانگیختن حس همدردی در خواننده متن استفاده کنند، در حالی که در تولید محتوای هوش مصنوعی، عنصر احساس به هیچ وجه قابل مشاهده نیست و تنها با مجموعه ای از آن ها سروکار داریم. اطلاعات منطقی

3- عدم شناخت فرهنگ

هر مدل محتوا در زمینه فرهنگی خاص آن منطقه معنا دارد و هوش مصنوعی نمی تواند آن پیشینه فرهنگی را برای محتوایی که تولید می کند اعمال کند.

کلام پایانی: آیا هوش مصنوعی جای انسان ها را در تولید محتوا خواهد گرفت؟

با شروع طوفان هوش مصنوعی در عرصه تولید محتوا، بسیاری از محتوا نویسان و گرافیست ها نگران از دست دادن شغل و جایگزین شدن با هوش مصنوعی هستند، اما باید بدانید که جای نگرانی نیست! همانطور که وجود سرویس هایی مانند گوگل ترنسلیت مترجمان انسانی را حذف نمی کند، تولید محتوای هوش مصنوعی نیز جایگزین تولید محتوای انسانی نخواهد شد.

هوش مصنوعی به ابزاری تبدیل شده است که با آن می توانید در زمان کمتری محتوای با کیفیت و جامع تولید کنید. بدیهی است که در هر زمینه کاری، اگر خود را با آخرین تکنولوژی وفق ندهید، به احتمال زیاد پس از مدتی شغل خود را از دست خواهید داد و تولید محتوای هوش مصنوعی نیز از این قاعده مستثنی نیست. به جای ترس از هوش مصنوعی، باید بتوانید از آن برای بهبود سطح کاری خود استفاده کنید.

در پایان شما را به مطالعه سایر مقالات آکادمی اینفوگرام دعوت می کنیم.


لینک کپی شد

نکات طلایی برای تولید محتوای بصری

این روزها تولید محتوای ویدیویی برای شبکه های اجتماعی و وب سایت های مختلف، این یکی از مهم ترین موضوعاتی است که می تواند نقش مهمی در دیده شدن بهتر هر کسب و کاری در فضای مجازی داشته باشد.

شنیدن هرگز شبیه دیدن نیست!


حتما این جمله را شنیده اید

بله، یک تصویر می تواند اطلاعات و مشخصات زیادی را که باید در کمترین زمان ممکن به مخاطب منتقل شود، منتقل کند. امروزه ارتباطات بیش از گذشته به سمت تجسم سازی پیش می رود و آمارهای زیادی وجود دارد که نشان می دهد کاربران یک پلتفرم مجازی بیش از آنکه به کیفیت محتوای آن توجه داشته باشند به عناصر بصری و بصری آن توجه می کنند.

بنابراین تولید محتوای ویدیویی می تواند بسیار موثر و مهم باشد. مثلا یکی محتوای متنی همراه با تصویر، تعداد بسیار بیشتری از متن بدون هیچ عنصر گرافیکی یا تصویری بازدید می شود.

در این مقاله به نکات طلایی برای تولید محتوای ویدیویی ما پرداخت خواهیم کرد، که می تواند به شما کمک کند تا انواع محتوا را به بهترین شکل ممکن تولید کنید.

تولید محتوای بصری چیست؟

از زمانی که نقش و اهمیت تصاویر در به خاطر سپردن محتوا مشخص شد، شرکت های تبلیغاتی به فکر استفاده موثر از این ویژگی افراد افتادند.

آیا به دنبال ایجاد محتوای با کیفیت برای وب سایت یا اینستاگرام خود هستید؟ Livetype محتوای با کیفیت، سئو و هدفمند را برای شما ایجاد می کند. با ما تماس بگیرید.

تولید محتوای بصری فرآیند تخصصی تولید هر تصویری است که بسته به نوع فعالیت و محتوا تعیین می شود. تولید محتوای ویدیویی این به معنای ایجاد و آماده سازی یک تصویر برای انتقال محتوای یک پیام است.

تولید محتوای ویدیویی

یک تولیدکننده محتوا معمولاً سعی می‌کند تولید محتوای خود را با تصاویر مرتبط مؤثرتر کند.

اولین قدم برای ایجاد یک محتوای بصری مناسب داشتن اطلاعات دقیق در مورد موضوع بنابراین تولیدکننده محتوا باید با طرح و برنامه مشخص در مورد موضوع و با آگاهی از قواعد بصری و گرافیکی محتوای تصویری تولید کند.

انواع محتوای ویدیویی

محتوای بصری انواع مختلفی دارد.

عکس، تصویر گرافیکی، اینفوگرافیک، تصویر متنی و ویدئو از جمله تولیدات محتوای بصری است که هر کدام در جای خود معنا و تاثیر متفاوتی دارند.

شما باید اطلاعات کاملی در مورد موضوعی که می خواهید برای آن محتوا ایجاد کنید داشته باشید و بدانید چه نوع محتوای بصری برای شما مفید است.

نمونه ای از اینفوگرافیک

آشنایی با عناصر بصری در تولید محتوای بصری

شناخت عناصر بصری ج تولید محتوای ویدیویی بسیار مهم است شناخت عناصر و عناصر بصری در گرافیک در دانشگاه ها تدریس می شود و به ادراک بصری معروف است. این موارد عبارتند از:

  • رنگ
  • نقطه
  • خط
  • مرحله
  • حجم صدا
  • بافت
  • حرکت
  • رنگ
  • سازگاری و تعادل
  • تقارن
  • هارمونی
  • فاصله ها

ایجاد محتوای بصری بدون در نظر گرفتن این عناصر قطعا نتیجه کاملی نخواهد داشت. بنابراین یک تولیدکننده محتوای بصری باید سواد بصری خوبی داشته باشد.

عناصر بصری در تولید محتوای بصری

5 نکته طلایی برای ایجاد محتوای ویدیویی

سبک و طراحی بصری را تعریف کنید

ابتدا باید نوع فونت، رنگ، اندازه و ساختار کلی کار خود را با توجه به موضوع تعیین کنید. سبک کلی محتوای بصری باید یکدست و جذاب باشد. نحوه چیدمان عناصر و زیرنویس ها می تواند بسیار موثر باشد.

از تصاویر و عناصر به یاد ماندنی و آشنا استفاده کنید

برای مثال سعی کنید در تولید محتوای تصویری از جملات افراد مشهور استفاده کنید. همچنین می توانید از تصاویر آشنا که برای مردم خاطره انگیز است (مثلا تصویر برج میدان آزادی) استفاده کنید.

از آمار استفاده کنید

سعی کنید از آمار و ارقام در محتوای تصویری بهره ببرید. مردم دوست دارند چیزی را کمیت کنند. استفاده از اعداد و آمار می تواند اطلاعات کیفی بسیار مهمی را که به صورت یک عدد بیان می شود، منتقل کند.

از تصاویر با کیفیت بالا استفاده کنید

اگر از عکس استفاده می کند، عکس شما باید کیفیت بسیار بالایی داشته باشد. یک عکس با کیفیت پایین به سرعت باعث می شود که مخاطب از محتوای شما چشم پوشی کند.

رعایت فاصله و ایجاد فضای خالی

این نکته یکی از نکات ساده اما بسیار مهم است. طراحی و چیدمان عناصر باید به گونه ای باشد که فواصل بین مطالب رعایت شده و در برخی نقاط فضای سفید در نظر گرفته شود. این فضای خالی مخاطب را به سمت موضوع اصلی هدایت می کند. محتوای بصری شلوغ نمی تواند جذاب باشد.

هزینه و نرخ انواع تولید محتوای متنی

سوالات زیادی در مورد هزینه تولید محتوای متنی مورد بحث قرار می گیرد با یک جستجوی ساده در اینترنت می توانید نرخ ها و قیمت های مختلفی را که هر شرکتی با توجه به شرایط خود تعیین کرده است مشاهده کنید و گاهی اوقات قیمت ها به میزان قابل توجهی متفاوت است. تولید محتوای متنی انواع مختلفی دارد.

بنابراین هزینه هر یک از آنها با توجه به نیاز مراحل تولید متفاوت است و نمی توان برای همه آنها فرمولی کلی ارائه داد.

ولی هزینه تولید محتوای متنی بر چه اساسی تعیین می شوند؟ خوب، برای پاسخ به این سوال، باید بگوییم انواع مختلف تولید محتوای متنیآنها اهداف و الزامات مختلفی دارند که هزینه های متفاوتی را می طلبد. بنابراین باید آنها را جداگانه بررسی کنیم. با ما بمان.

تولید محتوای متنی و انواع آن

تولید محتوای متنی این یکی از مهمترین و اساسی ترین انواع تولید محتوا است. مسلماً همه رسانه های اینترنتی به محتوای متنی نیاز دارند.

به طور کلی می توان گفت هر چیزی که به قصد انتقال پیام نوشته و ایجاد شده باشد، محتوای متنی محسوب می شود. تولید محتوای متنی این برای همه وب سایت ها و شبکه های اجتماعی بسیار مهم است، زیرا موتورهای جستجو بر محتوای متنی این رسانه ها تکیه می کنند که مخاطب را به سمت آنها سوق می دهد.

آیا به دنبال ایجاد محتوای با کیفیت برای وب سایت یا اینستاگرام خود هستید؟ Livetype محتوای با کیفیت، سئو و هدفمند را برای شما ایجاد می کند. با ما تماس بگیرید.

تولید محتوای اینستاگرام را بررسی کنید

اما خود محتوای متنی انواع مختلفی دارد:

  • تولید محتوای عمومی
  • تولید محتوای تبلیغاتی
  • نوشتن محصول
  • تولید محتوای آموزشی
  • تولید محتوای خبری

همگی به نوعی در تولید محتوای متنی و بدون آن نقش دارند محتوای متنی زیاد مفید نیستند. باز هم باید گفت که هزینه تولید محتوای متنی بسته به نیاز و اهداف هر کدام متفاوت خواهد بود.

روش های تولید محتوای متنی

تولید محتوای متنی بر اساس روش تولید به سه دسته زیر تقسیم می شود:

  • نویسندگی
  • ترجمه
  • ترکیب شده

پس بسته به موضوع محتوای مورد نظر یکی تولید کننده محتوای متنی ممکن است قبل از نوشتن نیاز به ترجمه، تحقیق یا حتی آزمایش داشته باشد.

از طرفی محتوای متنی مناسب برای سایت های اینترنتی باید برای موتورهای جستجو بهینه شود. این نیاز به توجه دارد و تحقیق کلمات کلیدی F. اگر می خواهید ویژگی های محتوای متنی گوگل پسند را بدانید، به مقاله ایجاد محتوای بهینه سازی شده توسط گوگل مراجعه کنید. همچنین پیشنهاد می کنم اهمیت سئو را در تولید محتوا بدانید، مطالعه مقاله ۲۲ نکته در تولید محتوای مبتنی بر سئو را فراموش نکنید.

هزینه تولید محتوای متنی

هزینه ها و نرخ ها برای انواع تولید محتوای متنی بر اساس عوامل زیر تعیین می شود:

زبان محتوا

حوزه محتوای تخصصی

تعداد کلمه

معمولا پس از در نظر گرفتن تمامی جوانب کار، در نهایت هزینه ساخت محتوای متنی محاسبه و به مشتری ارائه می شود.

همچنین با پیشنهاد بسته های تولید محتوای متنی، مشتری در انتخاب سفارش خود کار آسان تری خواهد داشت. این بسته ها معمولاً ماهانه بر اساس تعداد کلمات هر مقاله تعیین می شوند. به عنوان مثال، بسته های نمونه ارائه شده به صورت زنده برای تولید محتوای متنی می توانید آن را در لینک زیر مشاهده کنید.

بسته های تولید محتوا

اهمیت تولید محتوا در برندسازی و بازاریابی

در این مقاله در مورد قدرت و اهمیت تولید محتوا در برندسازی و بازاریابی با مخاطبان لایو تایپ شما صحبت خواهیم کرد. اهمیت تولید محتوا به عنوان یک موضوع مهم و تاثیرگذار در تبلیغات و بازاریابی محصولات و خدمات، امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

استفاده از اینترنت توسط عموم مردم بسیار گسترش یافته است که با میلیاردها جستجو در گوگل در روز می توان به عنوان شاهدی بر این ادعا اشاره کرد. بنابراین باید از این فرصت برای برندسازی به درستی استفاده کرد. تا قدرت با ما باشید تولید محتوا با برندسازی و تبلیغات آشنا شوید. قبل از آن، به طور خلاصه در مورد برندینگ صحبت خواهیم کرد.

برندسازی چیست؟

برند یک نام و نماد برای یک شرکت است و ما معمولاً آن را معنا می کنیم نام تجاری (برندینگ) یکسان نام تجاری و- مجموعه ای از فعالیت ها و برنامه هایی را که طی آن برند سعی در یافتن هویت و شخصیت خود دارد، برندسازی می نامیم.

نام تجاری این امر باعث افزایش ارزش مطلوب برند شرکت در بین عموم می شود و ذهنیت افراد را نسبت به ویژگی ها و هویت شرکت به صورت هدفمند تغییر می دهد. به عنوان مثال، مردم برند شما را با نماد خاصی به یاد می آورند و آن را به عنوان یک شرکت قابل اعتماد می شناسند.

به عبارت دیگر، برندسازی به معنای قرار دادن دلایلی است که افراد را به خرید محصولات شما با تداعی های ذهنی خود تشویق می کند. عوامل بسیاری در نام تجاری مهم هستند که می توان به تبلیغات سازمان یافته و نمادسازی اشاره کرد. اما همه چیز در مورد برندسازی نیست بازاریابی محتوا یا تولید محتوا برای تبلیغات روش های جدیدی هستند که در برندسازی و تبلیغات بسیار مهم هستند.

آیا به دنبال ایجاد محتوای با کیفیت برای وب سایت یا اینستاگرام خود هستید؟ Livetype محتوای با کیفیت، سئو و هدفمند را برای شما ایجاد می کند. با ما تماس بگیرید.

تولید محتوا برای اهداف بازاریابی

تولید محتوا انواع مختلفی دارد که از نظر شکل و فرم متفاوت است، هدف از تولید محتوا متفاوت است. اجازه دهید با ذکر یک مثال این موضوع را روشن کنیم. محتوای تبلیغاتی یک محصول هدف دیگری جز معرفی و تبلیغ آن محصول ندارد.

به این نوع تولید محتوا گاهی نوشتن محصول میگویند. در این زمینه پیشنهاد می کنم مقاله نوشتن محصولات، تولید محتوا برای فروشگاه اینترنتی را مطالعه کنید.

به عنوان مثال، فرض کنید سایتی برای فروشگاه پوشاک نخی زنانه دارید. به طور طبیعی، شما برای محصولات خود اقدام می کنید نوشتن محصول شما این کار را تا زمانی که بتوانید محتوایی با عنوان فواید لباس نخی برای زنان بنویسید که اشاره مستقیمی به محصول خاصی نداشته باشد.

مخاطب با مطالعه این مطالب به مزایای لباس های نخی پی برده و به خرید محصولات شما ترغیب می شود. این نوع تولید محتوا که برای اطلاع رسانی به مخاطب تولید می شود و مستقیماً محصولی را تبلیغ نمی کند، در دسته بازاریابی محتوا قرار می گیرد.

در واقع، شما به طور غیرمستقیم محتوایی تولید کرده اید که هدف آن تبلیغ محصول شما تنها یک مورد است محتوای تبلیغاتی بازاریابی محتوا یکی از موضوعات جدید در دیجیتال مارکتینگ است که به صورت غیر مستقیم مورد استفاده قرار می گیرد تولید محتوا در بازاریابی و آگهی تاکید می کند.

تولید محتوا با هدف بازاریابی برای یک وب سایت، سعی می کند با تولید محتوای مفید و هدفمند، کاربران خود را به مشتری تبدیل کند. در بازاریابی محتوا دلایل تولید محتوا بررسی می شود و مخاطب و رفع نیازهای آن ها مهم و در اولویت است. بنابراین بازاریابی محتوا برعکس است محتوای تبلیغاتیتنها بر ارائه و بیان پیشرفت های محصولات خود تمرکز نخواهد کرد.

مواردی مانند کتاب یا بروشور که مزایای یک محصول را توضیح می دهد یا یک فیلم آموزشی که به صورت رایگان در دسترس عموم قرار می گیرد، نمونه هایی از تولید محتوا برای اهداف بازاریابی E.

تولید محتوا در برندسازی

بسیاری از صاحبان کسب و کار برای برندسازی کسب و کار خود تنها به روش های تبلیغاتی مختلف متوسل می شوند بازاریابی محتوا آنها فراموش شده اند.

امروزه کارشناسان برندینگ به این نتیجه رسیده اند که اگرچه شعارهای تبلیغاتی و رنگ و ظاهر لوگوی هر برندی مهم است، اما کافی نیست. استفاده كردن تولید محتوای هدفمند این یکی از روش های جدید در برندسازی و بازاریابی است.

محتوای تبلیغاتی فقط برای تبلیغ محصولی است که توسط رسانه های تبلیغاتی و حامیان مختلف منتشر می شود. ولی در برندسازی با محتوامحتوای مفیدی که حاوی محتوای مورد نیاز مشتری است در اختیار او قرار می گیرد و به طور ضمنی به برند مورد نظر در آن اشاره می کند.

در طول محتوای ارائه شده، مخاطب باید به طور ضمنی از نام برند آگاه باشد، اما این کار باید آنقدر با ظرافت و مهارت انجام شود که توجه محتوا را از پیام اصلی خود که ارائه اطلاعات کاربردی و ارزشمند به آن است، منحرف نکند. کاربر، و محتوا جنبه تبلیغاتی است. آن را بدیهی نگیرید.

در بازاریابی محتوا نباید فراموش کنید که هدف شما از تولید محتوا، تبلیغ برند تجاری شما نیست، بلکه تامین سلیقه و نیاز مشتریان در اولویت است. شما باید تعیین کنید که مشتریان شما چه کسانی هستند و چه محتوا و سوالاتی برای آنها مهم است.

امروزه تبلیغات کمتر موثر هستند و شما باید محتوای مرتبط را بر اساس یک استراتژی بازاریابی محتوای برنامه ریزی شده برای برندسازی برند خود ایجاد کنید. اما اگرچه بازاریابی محتوا از تبلیغات معمولی موثرتر است، اما همیشه ارزانتر از تبلیغات سنتی است.

ایجاد سایت و تولید محتوا برای آن یا ایجاد حساب کاربری در شبکه های اجتماعی در مقایسه با تبلیغات معمولی در محیط های آنلاین و آفلاین هزینه زیادی ندارد. از این رو نیاز به درک و استفاده صحیح است تولید محتوا در برندسازی می تواند شما را سریعتر و بهتر به اهدافتان برساند.

14 نرم افزار تولید محتوا برای ایجاد محتوای متنی، عکس، ویدئو و صوتی

در این مقاله قصد داریم 14 نرم افزار مفید برای انواع تولید محتوا برای معرفی شما عزیزان

تولید محتوا انواع مختلفی دارد. تولید هر یک از آنها با توجه به ماهیت و نیازهای آن، نرم افزارها و سخت افزار چیزی متفاوت می خواهد.

بنابراین تسلط بر نرم افزارهای مختلف قابل استفاده در تولید انواع محتوا کمک برای هر تولید کننده محتوای حرفه ای ضروری است.

همچنین اطلاع از وجود نرم افزارهای کاربردی جدید می تواند بسیار مفید بوده و سرعت کار شما را افزایش دهد. در اینجا ما یک لیست از 14 نرم افزار کاربردی و مفید برای انواع تولید محتوا آماده کرده ایم

اگر شما یک حرفه ای در تولید محتوا هستید، احتمالاً با اکثر آنها آشنا هستید، اما ممکن است نرم افزاری را در اینجا پیدا کنید که قبلاً از آن استفاده نکرده اید. در عین حال، اگر می خواهید به عنوان مبتدی وارد این عرصه شوید، این مقاله را از دست ندهید.

آیا به دنبال ایجاد محتوای با کیفیت برای وب سایت یا اینستاگرام خود هستید؟ Livetype محتوای با کیفیت، سئو و هدفمند را برای شما ایجاد می کند. با ما تماس بگیرید.

قطعا آشنایی با نرم افزارهای مفید در این زمینه اولین قدمی است که باید شروع کنید تولید محتوا و همچنین اگر قبل از ورود به این بحث با تولید محتوا آشنایی ندارید، پیشنهاد می کنم مقاله تولید محتوا چیست و به چه معناست را مطالعه کنید.

14 نرم افزار تولید محتوا

در اینجا 14 نرم افزار وجود دارد که می تواند به شما در ایجاد هر نوع محتوا کمک کند. در اینجا به برخی از ویژگی های مهم آنها نیز اشاره کرده ایم.

1- نرم افزار فتوشاپ فتوشاپ

نرم افزار فتوشاپ تقریبا همه می دانند این نرم افزار یک نرم افزار پایه است که در انواع مختلف تولید محتوا شما به آن نیاز خواهید داشت.

وظیفه اصلی این نرم افزار ویرایش و ویرایش عکس ها در فرمت های مختلف می باشد که با امکانات موجود در این نرم افزار می توان عکس ها را ویرایش کرد و تغییرات جالب زیادی در آنها ایجاد کرد.

این نرم افزار در تولید محتوای الکترونیکی و تولید محتوای ویدئویی کاربرد فراوانی دارد.

یادگیری فتوشاپ به عنوان یکی از عناصر ضروری تولید محتوا شناخته می شود و بدون این نرم افزار قطعا هیچگاه تولید کننده محتوای حرفه ای نخواهید شد.

2- Premiere pro

آیا تا به حال به نرم افزار ویرایش ویدیو نیاز داشته اید؟ نخست وزیر پرو این بهترین گزینه برای ویرایش و ویرایش فایل های ویدئویی است. این نرم افزار از فرمت های مختلف ویدئویی پشتیبانی می کند.

شما برای تولید محتوای الکترونیکی و محتوای ویدیویی قطعا به این نرم افزار نیاز خواهید داشت.

3- AutoPlay Media Studio

AutoPlay Media Studio یکی از بهترین و قوی ترین برنامه ها Autoran است که برای ساخت برنامه های چند رسانه ای آموزشی بسیار مفید است. در واقع این نرم افزار خاص است تولید محتوای الکترونیکی خوب.

نرم افزارهای مختلفی در این زمینه وجود دارد که Autoplay Media Studio یکی از کامل ترین آنهاست. با کمک این نرم افزار می توانید محتوای آموزشی تعاملی طراحی و ایجاد کنید.

همچنین می توانید از عناصر مختلف مانند عکس، متن، صدا، دکمه و غیره استفاده کنید. در تولید محتوای شما این نرم افزار دارای طرح های از پیش آماده شده است تا کاربران با گرفتن قالب ها و حتی استفاده از این طرح ها بتوانند طرح های زیبا و در عین حال حرفه ای ایجاد کنند.

4- Adobe Audition

این نرم افزار برای ضبط صدا، ویرایش و جلوه های صوتی استفاده می شود. از این نرم افزار در تولید محتوای صوتی و همچنین محتوای ویدیویی و آموزشی استفاده می شود

5- نرم افزار Quora

این نرم افزار یک اپلیکیشن موبایل است. دلیل اینکه ما این نرم افزار را در این لیست قرار دادیم این است که شما برای تولید محتوا شما همیشه به ایده های جدید نیاز دارید. در واقع، Quora مکانی برای دریافت ایده های محتوا است. اینفوگرافیک و سوالات جدید هستند. از Quora برای دریافت ویژگی های زیر استفاده کنید:

  • از مباحث و موضوعات روز مطلع شوید
  • با گرایش های موضوعات مختلف آشنا شوید
  • با سوالات احتمالی کاربران آشنا شوید

به طور کلی این نرم افزار در بازاریابی محتوا کمک زیادی به شما خواهد کرد.

6- Adobe Flash Adobe Flash Professional

نرم افزار فلش اولین و کامل ترین سازنده فایل swf است! این فایل ها بسیار جذاب و موثر هستند. دلیل این امر دو مشکل است: اول اینکه آنها توانایی ترکیب صدا و تصویر در اینترنت را دارند.

دوم، آنها توانایی برقراری ارتباط پویا با کاربر را دارند و می توانند به ورودی کاربر پاسخ دهند. این نرم افزار در جهت تولید محتوای الکترونیکی مفید

7- کامتازیا

شما برای تولید محتوای آموزشی ممکن است لازم باشد صفحه مانیتور خود را ضبط کنید. نرم افزار Camtasia این یکی از بهترین گزینه ها برای آن است.

8- تری دی مکس

یکی از نرم افزارهای کاربردی برای تولید محتوای ویدیویی سه بعدی حداکثر است. اگر تخیل قوی دارید، نرم افزار ایجاد سه بعدی مانند تری دی مکس آنها به شما اجازه می دهند ذهنیت و ایده خود را عینیت بخشید. از تری دی مکس برای ساخت انیمیشن های سه بعدی نیز استفاده می شود.

9- افتر افکت (Adobe After Effects CC)

موشن گرافیک یکی از تصاویر بسیار جالب است. نرم افزار افتر افکت می تواند در این زمینه بسیار مفید باشد. هر چیزی که برای ایجاد موشن گرافیک نیاز دارید در After Effects موجود است.

10- قطعه (قطعه مفصلی)

نرم افزار استوری لاین (طرح) یک نرم افزار تولید محتوای الکترونیکی و آموزشی این نمایش به صورت اسلاید است که شامل ویژگی های بسیاری از نرم افزارها در یک مکان می باشد.

این نرم افزار در واقع نسخه پیشرفته نرم افزار است پاورپوینت و. فقط با استفاده از نرم افزار تولید محتوا استوری لاین می توانید محتوای خود را بدون نیاز به نرم افزار اضافی ایجاد کنید.

این نرم افزار به ما اجازه می دهد تا با افزودن عناصر مختلف به دوره آموزشی، محیط های آموزشی تعاملی و غنی ایجاد کنیم.

این مهمترین برنامه است نرم افزار تولید محتوای الکترونیکی مزایای آن به شرح زیر است:

  • محیطی ساده و راحت
  • سازگاری با زبان فارسی
  • بدون نیاز به دانش کدنویسی
  • تنوع در فایل های منبع
  • قابلیت تست
  • ضبط صوت مستقیم از اسلایدها
  • امکان فیلم برداری از صفحه مانیتور
  • امکان ویرایش صدا و تصویر
  • جلوه های پیش فرض
  • شخصیت های آماده

11- نرم افزار GEO GEBRA

نرم افزار Geogebra برای ترسیم انواع گرافیک و اشکال هندسی استفاده می شود. Geogebra رابط کاربری ساده ای دارد و معلمان ریاضی می توانند از این نرم افزار در آموزش ریاضیات استفاده کنند. از این نرم افزار می توانید به عنوان تولید کننده محتوای آموزشی نیز استفاده کنید.

12- کلمه

نرم افزار Word که یکی از بسته های نرم افزاری آفیس می باشد، مهمترین نرم افزار تولید محتوای متنی می باشد. این نرم افزار در واقع یک ابزار نوشتن است که دارای ویژگی های زیادی است که اکثر افراد با آن آشنایی ندارند.

با استفاده از نرم افزار Word قادر خواهید بود انواع نمودارها، جدول ها و متن ها را ایجاد کنید. علاوه بر این، امکاناتی در نرم افزار Word و Word Press وجود دارد که از طریق آن می توانید محتوای مورد نظر خود را مستقیماً از Word به سایت خود ارسال کرده و محتوای سایت را مدیریت کنید. این قابلیت با پورت کلید XML-RPC (Remote Command Call Portkey) امکان پذیر خواهد بود.

13- Ideaflip

برای تولید محتوا، داشتن یک ایده خلاق مهم است. به جای نوشتن محتوا با اولین ایده ای که به ذهنتان می رسد، سعی کنید با طوفان فکری و ذهنی باز ایده هایی را پیدا کنید که واقعا بهترین هستند.

به جای نوشتن همه چیز (ایده ها و محتوا) روی یک تکه کاغذ، می توانید از ابزار Ideaflip استفاده کنید. این ابزار یک نرم افزار موبایل است و محیطی تعاملی و بصری را در اختیار شما قرار می دهد که در آن می توانید ایده های خود را ثبت، مدیریت و توسعه دهید. طراحی رابط کاربری آن محدودیت‌های بصری را حذف می‌کند، به این معنی که شما در انجام هر کاری که ایده‌ها را توسعه می‌دهد آزاد هستید. این نرم افزار را حتما امتحان کنید.

14- دستوری

ایجاد محتوای انگلیسی برای غیر انگلیسی زبانان (کسانی که انگلیسی بلد نیستند) با چالش های زیادی همراه است. یکی از دغدغه های آنها هنگام نوشتن متن به زبان انگلیسی رعایت قواعد گرامر و نوشتن جملات صحیح و کاملاً صحیح از نظر املایی و دستوری است. به خصوص اگر قصد دارید یک مقاله علمی به زبان انگلیسی بنویسید، کوچکترین اشتباه در نگارش می تواند باعث شود مقاله شما نیاز به اصلاح و بازبینی داشته باشد. همچنین اگر برای یک وب سایت مقاله می نویسید، می تواند از خواندن بقیه مقاله شما توسط کاربر جلوگیری کند و این مشکل در نهایت تأثیر مخربی بر موقعیت وب سایت شما خواهد داشت.

اما نگران نباش! Grammarly برای شما وجود دارد مانند کسی که در کنار شما نشسته و مدام به اشتباهات املایی اشاره می کند. با نصب این نرم افزار در ورد (نسخه ویندوز) می تواند اشتباهات شما را هنگام نوشتن مطالب در ورد شناسایی کند. همچنین نسخه کروم مرورگر Grammarly با Word Press کار می کند که می تواند کمک زیادی به شما در ساخت محتوای انگلیسی برای وب سایت خود کند.

تفکیک نرم افزارهای تولید محتوا بر اساس نوع محتوا

برای سازگاری محتوا و همچنین درک بهتر کارکرد نرم افزار، در اینجا تمامی نرم افزارهای فوق را بر اساس نوع تولید محتوا (متن، ویدئو و …) دسته بندی کرده ایم. برخی از نرم افزارها را می توان توسط چندین نفر به اشتراک گذاشت.

نرم افزار تالیف محتوای متنی

  • یک کلمه
  • Ideaflip
  • از نظر دستوری
  • Quora

نرم افزار تولید محتوای ویدیویی

  • فتوشاپ فتوشاپ
  • نرم افزار GEO GEBRA
  • نرم افزار Quora

نرم افزار تولید محتوای ویدیویی

  • تری دی مکس
  • افتر افکت (Adobe After Effects CC)
  • کامتازیا
  • Adobe Flash Adobe Flash Professional
  • Premiere pro Premiere pro
  • فتوشاپ فتوشاپ

نرم افزار تولید محتوای آموزشی الکترونیکی

  • یک طرح مفصل
  • کامتازیا
  • AutoPlay Media Studio
  • Adobe Flash Adobe Flash Professional
  • Adobe Audition

نرم افزار تولید محتوای صوتی

Adobe Audition

نتیجه

در این مقاله 14 نرم افزار مفید برای انواع تولید محتوا ما به شما معرفی کردیم. باید توجه داشته باشیم که نرم افزارهای بسیار بیشتری در این زمینه وجود دارد. اما ما سعی کرده‌ایم از تکرار نرم‌افزارهای مشابه که عملکرد تقریباً یکسانی دارند خودداری کنیم.

همچنین به خاطر داشته باشید که تسلط بر نرم افزارهای مختلف به تنهایی برای ایجاد محتوای مرتبط و پیوسته کافی نیست. برای دانستن نکاتی که در این زمینه به آن نیاز خواهید داشت، می توانید به مقالات ایجاد محتوای بهینه شده برای گوگل و ۲۲ نکته برای ایجاد محتوا بر اساس سئو مراجعه کنید.

5 پیشنهاد برای تولید محتوای با کیفیت

تولید محتوای با کیفیت چیست و چرا اهمیت دارد؟

بیایید با هم صادق باشیم! اینکه شما در رشته خود بسیار حرفه ای هستید و حرفه ای عمل می کنید به این معنا نیست که لزوماً نویسنده خوبی در آن زمینه خواهید بود.

تخصص در زمینه کار یک بحث است، تولید محتوا و نوشتن در آن زمینه بحث دیگری است. بسیاری از مردم پر از دانش و اطلاعات، قلم خوبی ندارند. و چه بسیار کسانی هستند که حتی دانش خاصی در این زمینه ندارند اما قلمشان آنقدر خوب است و آنقدر خوب می نویسند که شخصی که این مقاله را نوشته اهل زمین نیست!

اما اگر شما هم به دنبال تولید محتوا هستید و می خواهید سبک نوشتاری و تولید محتوای خود را بهبود ببخشید و مقالات بهتری بنویسید نگران نباشید، ما برای شما ۵ پیشنهاد و راه حل داریم.

قبل از شروع بحث در مورد این 5 استراتژی، باید بدانید که نوشتن درست مانند ورزش است. هر چه بیشتر بنویسید، بیشتر به عضلات خود فشار می آورید. با نوشتن مداوم و زیاد، به یک تولید کننده محتوای خبره تبدیل خواهید شد.

آیا به دنبال ایجاد محتوای با کیفیت برای وب سایت یا اینستاگرام خود هستید؟ Livetype محتوای با کیفیت، سئو و هدفمند را برای شما ایجاد می کند. با ما تماس بگیرید.

البته نوشتن خالی کافی نیست. شما باید از خوانندگان محتوایی که ایجاد می کنید بخواهید نظرات خود را در مورد آن محتوا به شما ارائه دهند. بدون خواندن نظرات و بازخوردها، در واقع تمرینات اشتباهی انجام می دهید و عضلات شما رشد نمی کنند!

پس بیایید 5 راه حل و پیشنهاد برای تولید محتوای باکیفیت از دیدگاه لایو تایپ را با هم مرور کنیم.

تکرار هدفمند کلمات کلیدی در محتوا

یک تصور غلط رایج در بین سازندگان محتوا، استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی برای دستیابی به وضعیت سئوی خوب و رتبه بندی جستجوی بهتر است.

ما نمی خواهیم این دیدگاه را به کلی رد کنیم، اما نباید حدود آن را فراموش کنیم.

استفاده از کلمات کلیدی در متن یکی از مهم ترین اقداماتی است که باید برای بهتر دیده شدن مقاله توسط موتورهای جستجو انجام شود. اما نباید فراموش کنید که استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی منجر به واکنش منفی موتورهای جستجو می شود. موتورهای جستجو نمی خواهند شما آنها را احمق بدانید! فقط

بنابراین سعی کنید به جای استفاده مکرر از کلمات کلیدی در متن، محتوایی را که می نویسید بر روی کلمه کلیدی مورد نظر متمرکز کنید.

مثلاً اگر در حال نوشتن مقاله ای با عنوان «جاذبه های گردشگری کاشان» هستید، نیازی نیست کلمه کلیدی «جاذبه های گردشگری کاشان» را بارها در متن وارد کنید.

در عوض، سعی کنید مقاله خود را واقعاً بر روی این جاذبه های گردشگری متمرکز کنید و یک مقاله جامع و مفید در مورد آنها ایجاد کنید.

مطمئن باشید حتی زمانی که موتورهای جستجو کلمه کلیدی مورد نظر را در متن مشاهده کنند، به خوبی تشخیص می دهند که تمرکز این مقاله چیست و در کدام جستجوها باید آن را نشان دهند.

محتوای با کیفیت برای خواننده ایجاد کنید، نه موتورهای جستجو

یکی از بزرگترین اشتباهاتی که نویسندگان وب مرتکب می شوند این است که محتوای مورد نظر را فقط برای موتورهای جستجو می نویسند و آن را بهینه می کنند تا فقط برای موتورهای جستجو جذاب باشد.

از آنجایی که در قسمت قبل به طور خلاصه به این موضوع اشاره کردیم، در این قسمت مجدداً به آن اشاره می کنیم تا بدانید این موضوع واقعاً مهم است و نباید از آن غافل شد.

شما باید سعی کنید محتوای خود را برای خوانندگان واقعی بنویسید نه موتورهای جستجو.

زمانی که مقاله شما دارای کیفیت خوب و محتوای ارزشمند باشد، خوانندگان وبلاگ شما را وفادارتر می کند. یعنی در جستجوهای بعدی اگر شخصی مقاله شما را در صفحه اول نتایج جستجو ببیند، حتی اگر در پایین صفحه اول موتورهای جستجو (گوگل) باشید، روی لینک شما کلیک کرده و مقاله شما را می خواند.

چون او از قبل شما را می شناسد و تجربه خوبی دارد. این باعث افزایش CTR (کلیک) وب سایت شما می شود و گوگل توجه زیادی به آن می کند. طبیعتاً گوگل نیز دوست دارد نتایج مورد نظر را به کاربران خود نشان دهد.

پس سعی کنید موضوع مقاله خود را از همه جنبه تحقیق و بررسی کنید و محتوای جامع و کاملی ایجاد کنید.

مرحله بندی محتوا

کلمات می توانند مانند یک تصویر زیبا باشند!

نوشتن یک مقاله طولانی و طولانی که مملو از متن های یکنواخت و خسته کننده است فقط باعث می شود خوانندگان خود را از دست بدهید.

سعی کنید در محتوایی که قصد دارید بنویسید از عکس ها، رنگ ها و جلوه های بصری زیادی استفاده کنید تا در نظر مخاطب خسته کننده به نظر نرسید.

بد نیست برای این منظور از متن های رنگی در قسمت هایی از مقاله استفاده شود تا خواننده بداند که این قسمت با بقیه فرق دارد و باید به آن توجه ویژه ای داشته باشد.

بر تولید محتوای با کیفیت تمرکز کنید

فراموش نکنید که هدف اصلی شما چیست. در قدم اول، قبل از اینکه شروع به نوشتن محتوا کنید، برای خود هدف تعیین کنید. خودتان روشن کنید که هدف از این مقاله چیست؟ چه چیزی را به خوانندگان خود ارائه خواهد داد؟

پس از تعیین هدف اصلی، اقدام به چیدمان قسمت‌های مختلف محتوا با توجه به اهمیت آنها کنید و موضوع مورد نظر را از هر جهت پوشش دهید.

توجه داشته باشید که داشتن هدف در تولید محتوای با کیفیت بسیار موثر است. بدانید چه می نویسید و چرا. به دنبال چه چیزی هستید و می خواهید خوانندگان در ازای خواندن این مقاله چه کاری انجام دهند؟

اکنون می توانید محتوای هدفمند ایجاد کنید و مشتریان خود را وادار کنید که پس از مطالعه آن اقدام کنند. این اقدام می تواند تماس با شرکت یا شخص شما برای دریافت خدمات، پر کردن فرم یا ثبت نام در خبرنامه در سایت شما باشد.

توضیحات متا خوبی بنویسید

عنوان و توضیحات متا همان چیزی است که گوگل از آن استفاده می کند تا به کاربران خود بگوید محتوای شما در مورد چیست. برای ساده نگه داشتن همه چیز، تصویر زیر نمونه ای از نتایج گوگل مربوط به مقاله تولید محتوای بهینه شده برای گوگل است:

همانطور که می بینید، توضیحات متا پس از کلمه “like” خلاصه می شود. اما چرا این اتفاق افتاد؟ بیایید بررسی کنیم.

تمرکز اصلی مقاله ای که در تصویر می بینید بر روی موضوع ایجاد محتوای بهینه شده برای گوگل است. ما توضیحات متا را برای این مقاله همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید تعریف کرده ایم:

اما چون وقتی این تصویر را ساختم، کلمه «تولید محتوای مبتنی بر سئو» را در گوگل جستجو کردم، گوگل بخشی از توضیحات متا را خلاصه کرد و در متن مقاله به دنبال کلمات مرتبط با جستجوی من گشت. یعنی به کاربر جستجوگر (اینجا، من) پیشنهاد دهید که:

این مقاله ای که مشاهده می کنید مربوط به همین موضوع است. توضیحات متا می گوید مقاله در مورد چه چیزی است، اما برای اینکه مطمئن باشید و روی لینکی که می خواهید کلیک کنید، در اینجا کلمات مربوط به جستجوی شما است که در متن آن پیدا کردم!

دکتر گوگل

پس به یاد داشته باشید که برای بهینه سازی مقاله خود همیشه باید توضیحات متا خوب و مفیدی بنویسید. با این حال، در این زمینه، 50 درصد تصمیم (و حتی شاید کمتر) برای نمایش این توضیحات با شماست. 50 درصد این موضوع در دست گوگل است که کدام قسمت از محتوای شما را انتخاب کرده و به کاربران خود نشان می دهد. اما به طور کلی، به یاد داشته باشید که وظیفه خود را به خوبی انجام دهید.

ایجاد محتوای با طول مناسب؛ تعداد کلمات پست وبلاگ سئو

قطعا همیشه مهم است تولید محتوا شما می دانید که چگونه کسب و کار خود را به صورت آنلاین توسعه دهید. تولید محتوا یکی از مهمترین مراحل برای قرار گرفتن در معرض دید بیشتر و افزایش فروش و پایگاه مشتری شماست. اما در این بین، ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که برای سئوی بهتر و بهبود رتبه سایت در گوگل چند کلمه باید در یک پست وبلاگ وجود داشته باشد؟

بیایید کمی بررسی کنیم و ببینیم ایجاد محتوای متنی با چند کلمه چگونه می تواند بر رتبه مقاله شما در گوگل تأثیر بگذارد.

چرا محتوای طولانی تر بهتر است؟

چرا گوگل باید به محتوای طولانی تر اهمیت بیشتری بدهد؟ چه اهمیتی دارد که چند کلمه ای بنویسیم وقتی مشخص است در مورد چه موضوعی مطالب می نویسیم؟

به عنوان مثال، فرض کنید یک محتوای 500 کلمه ای در رابطه با گردشگری و گردشگران نوشته اید. در اینجا این احتمال وجود دارد که مکان مورد نظر را از همه جنبه های تاریخی، فرهنگی، زیبایی، صنایع دستی و غیره کاوش کرده باشید. کمتر از زمانی است که یک محتوای 2000 کلمه ای برای بررسی مکان مورد نظر بنویسید.

همانطور که گفتیم مراقب باشید یک فرصت این مشکل کوچکتر است. بنابراین گوگل تنها به این موضوع توجه نمی کند و از کیفیت محتوای نوشته شده و بسیاری از عوامل دیگر برای رتبه بندی نتایج خود استفاده خواهد کرد.

آیا به دنبال ایجاد محتوای با کیفیت برای وب سایت یا اینستاگرام خود هستید؟ Livetype محتوای با کیفیت، سئو و هدفمند را برای شما ایجاد می کند. با ما تماس بگیرید.

اما به‌طور پیش‌فرض، محتوای طولانی‌تر احتمالاً موضوع را بررسی می‌کند و جنبه‌های مختلف آن را بررسی می‌کند.

همانطور که در قسمت قبل گفته شد، زمانی که گوگل قصد دارد نتایج خود را رتبه بندی کند، نه تنها به این موضوع توجه خواهد کرد، بلکه به بسیاری موارد دیگر نیز توجه خواهد کرد.

به عنوان مثال، چه تعداد از کاربرانی که به وب سایت شما می آیند محتوای مورد نظر را می خوانند و چقدر زمان صرف خواندن آن می کنند، آیا با محتوای مورد نظر درگیر می شوند؟ آیا آنها آن را با دوستان خود به اشتراک می گذارند؟

چیزهایی از این قبیل، جدای از بحث تعداد کلمه، از نظر موتورهای جستجوگر گوگل از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در زیر به اختصار به بررسی چند موضوع مهم می پردازیم.

تعداد کلمات پست وبلاگ سئو

اگر این موضوع را در گوگل جستجو کنید، نتایج زیادی به زبان فارسی و انگلیسی در این زمینه مشاهده خواهید کرد. بسیاری از وب سایت ها و وبلاگ نویسان سئو را در مورد این موضوع مطالعه کرده اند. اگر به برخی از آنها نگاهی کلی بیندازید، متوجه خواهید شد که چند کلمه برای نوشتن یک پست مناسب است.

اما اگر برای این کار وقت ندارید، چند نمودار و عکس را به صورت خلاصه برای شما آماده کرده ایم که به راحتی متوجه خواهید شد. تعداد کلمات مناسب برای نوشتن محتوا چقدر است.

همانطور که می بینید، مناسب ترین حالت برای نوشتن مقاله یا پست زمانی است که محتوای متنی حدود 2000 کلمه باشد. توجه داشته باشید که رتبه گوگل به موقعیت لینک محتوای شما نسبت به لینک های دیگر اشاره دارد. بنابراین سعی کنید به جای نوشتن یک تیتر و چند پاراگراف ساده، محتوای قوی تری بنویسید و از جنبه های مختلف به موضوع خود نگاه کنید. اصولاً هنگام نوشتن محتوا به تعداد کلمات پست وبلاگ فکر کنید.

محتوای متنی با عکس و فیلم

هنگام نوشتن محتوا به این نکته توجه کنید که محتوای تولید شده فقط حاوی متن نباشد. محتوا باید دارای چندین تصویر، گرافیک (در صورت موجود بودن و مرتبط با موضوع محتوا)، ویدئو، گرافیک کارتونی و سایر عناصر بصری باشد.

محتوایی که فقط حاوی متن باشد برای کاربر و خواننده خسته کننده خواهد بود. آنها از یکنواختی این محتوا خسته می شوند و صفحه وب مورد نظر را ترک می کنند. این مشکل باعث افزایش نرخ پرش وب سایت شما می شود و در نتیجه رتبه شما در موتورهای جستجو کاهش می یابد.

سعی کنید تصاویر و فیلم های مرتبط با موضوع را بین پاراگراف ها درج کنید. از همه عکس ها و تصاویر به طور همزمان استفاده نکنید. آنها را در جاهای مختلف پراکنده کنید تا محتوای مورد نظر یکنواخت نباشد.

همچنین سعی کنید از ویدیو در متن خود استفاده کنید، یک ویدیوی چند ثانیه ای بهتر از یک متن 1000 کلمه ای است. با استفاده از ویدئو می توانید موضوع مورد نظر را به صورت تصویری توضیح دهید و کاربران را وادار کنید تا در صفحه بمانند و زمان بیشتری را صرف کنند که در نتیجه بانس ریت کاهش یافته و امتیاز سایت شما افزایش می یابد.

مخاطبان خود را با محتوای طولانی درگیر کنید

هنگام نوشتن مطالب طولانی می توانید به راحتی کاربر و خواننده را به قسمت بعدی یا قبلی در هر قسمت از آن ارجاع دهید.

این باعث می شود خواننده بیشتر با موضوع درگیر شود و برای درک بهتر به طور مرتب به قسمت های ذکر شده مراجعه کند.

تیترهای جذاب یکی از مهم ترین عوامل درگیر کردن خواننده با محتوای مورد نظر است. سعی کنید از عناوین جذاب استفاده کنید تا خواننده با دیدن آن عنوان ناخودآگاه بخواهد آن قسمت را بخواند.

جذب مخاطب به معنای تحقیق دقیق موضوعات مختلف در بخش های مختلف با عناوین جذاب است. سعی نکنید همه مطالب را در یک قسمت خلاصه کنید.

محتوای بخش بندی شده با محتوا تولید کنید

یکی از مهمترین موضوعات هنگام ایجاد محتوای طولانی، تقسیم بندی محتوا و در دسترس بودن آن است محتوا خوب.

در فهرست مطالب، عناوین خود را قرار داده و به قسمت مربوطه پیوند دهید.

سعی کنید ترتیب عناوین در نمایش آنها را رعایت کنید. به عنوان مثال، سرفصل های h2 باید به طور مساوی و عناوین فرعی h3 باید از آنها فاصله داشته باشند. برای درک بهتر این مشکل، تصویر زیر را ببینید:

همانطور که می بینید، سرفصل ها و زیرعنوان ها با فاصله مناسبی قرار گرفته اند تا خواننده به راحتی تشخیص دهد که هر بخش درباره چه چیزی است.

برای پیوند دادن عناصر محتوا به بخش مورد نظر، دانش کمی از HTML لازم است. البته خیلی کم! لازم نیست متخصص باشید ما فقط به شما آموزش می دهیم که چگونه یک عنصر محتوا را به یک بخش پیوند دهید.

آموزش نحوه پیوند دادن در محتوا به یک قطعه محتوا

برای انجام این کار، اولین قدم رفتن به ویرایشگر متن است. یعنی جایی که می توانید کد منبع محتوایی که می نویسید را ببینید.

حالا عنوان مورد نظر را در محتوا پیدا کنید و یک شناسه به آن اضافه کنید. برای مثال شکل زیر را ببینید:

سپس به تب محتوا رفته و عنصر مورد نظر را پیدا کرده و مطابق شکل زیر با تگ a و لینک مورد نظر به همراه هشتگ و شناسه ای که قبلا استفاده کرده اید پیوند دهید.

فقط اکنون مورد مربوطه در فهرست مطالب شما با قسمت مورد نظر مرتبط است.

صفحه بندی محتوای طولانی برای بهبود وضعیت سئو

چرا باید مطالب طولانی را صفحه بندی کنیم؟ چه اهمیتی دارد که همه مطالب در یک صفحه نمایش داده شود یا در صفحات مختلف؟

در پاسخ به این سوالات باید بگوییم که صفحه بندی محتوا نه تنها از نظر بارگذاری سریعتر و راحتی خواننده مفید است، بلکه تاثیر زیادی در سئوی محتوا خواهد داشت. اما چگونه

ببینید، وقتی یک مقاله طولانی را به قسمت های مختلف تقسیم می کنید، آدرس ها (URL) بر اساس تعداد صفحات مقاله ساخته می شوند. بنابراین، مقاله شما در اینجا تنها یک URL ندارد و بنابراین ایندکس صفحه گوگل شما افزایش می یابد. صفحاتی که مشخص نیست محتوای تکراری دارند.

یکی دیگر از مزایای این کار افزایش زمانی است که کاربر در وب سایت شما صرف می کند. کاربر مورد نظر برای مطالعه این مقاله صفحات مختلفی را باز کرده و پس از مطالعه هر یک به صفحه بعدی می رود. بنابراین تعداد صفحات مشاهده شده و زمان صرف شده توسط کاربر در وب سایت شما افزایش یافته است و این دقیقا همان چیزی است که گوگل به دنبال آن است.

پیشنهاد می کنم به مقاله 22 نکته برای ایجاد محتوای مبتنی بر سئو مراجعه کنید.

بنابراین رتبه وب سایت شما نیز بهبود می یابد و این موضوع تاثیر مستقیمی بر سئوی کلی سایت دارد.

برای خواندن همه مطالب، فراخوان اقدام کنید

دعوت به اقدام یکی از مهمترین نکات تولید محتوا است. هیچکس به خاطر خدا تولید محتوا اینطور نیست و هیچکس به خاطر خدا مطالب مورد نظر را نمی خواند.

قطعاً کسی که محتوا می نویسد در نهایت هدفش رسیدن به هدف است. این هدف می تواند ثبت نام کاربر (خواننده) در وب سایت خود یا خرید محصول از فروشگاه، ثبت نام در خبرنامه یا عضویت در شبکه های اجتماعی این وب سایت باشد.

هر کسی که برای خواندن این محتوا به وب سایت می آید در نهایت به دنبال هدفی است. این هدف ممکن است شناخت بهتر خدمات آنها، دانستن بیشتر در مورد یک موضوع، دانستن بیشتر در مورد یک محصول قبل از خرید یا سایر اهداف مشابه باشد.

بنابراین فردی که این مقاله را می خواند قبلا به این نتیجه رسیده است که باید آن را بخواند و شما با محتوای خوب نیاز او را برآورده می کنید. حالا اگر خواننده کمی گرسنه باشد چه؟ و برای خواندن همه چیز، او باید کاری انجام دهد؟ اگر گرسنه باشید چه می کنید؟ مطمئناً به دنبال راهی برای رفع گرسنگی خود خواهید بود.

اینجاست که فراخوان برای اقدام معنادار می شود و به کسب و کار شما کمک می کند.

شما به راحتی می توانید بخشی از محتوا را مخفی کنید و به جای اینکه از کاربر بخواهید کل محتوا را بخواند، از کاربر بخواهید که عملی را انجام دهد. به عنوان مثال، در وب سایت خود ثبت نام کنید یا فرمی را برای اشتراک در خبرنامه پر کنید.

به عبارت ساده، شما افرادی را هدف قرار می دهید که کسب و کار شما را جستجو کرده اند و می توانند پتانسیل بسیار بالایی برای تبدیل شدن به مشتری داشته باشند.

ایجاد محتوای کاربردی؛ صحبت نکنیم

به یاد داشته باشید، نه تنها کاربر محتوای بی فایده را دوست ندارد، بلکه موتورهای جستجو به راحتی این موضوع را تشخیص داده و تأثیر منفی آن را بر رتبه بندی خود اعمال می کنند.

نیازی به نوشتن محتوای طولانی (مثلا 2000 کلمه)، نگاه کردن به یک موضوع از زوایای مختلف یا نوشتن مطالب بدون هدف نیست. کامل بودن جایی در تولید محتوا ندارد.

سعی کنید محتوای باکیفیت بسازید.

نتیجه

در این مقاله سعی کردیم نکات کاربردی برای تعیین تعداد کلمات پست وبلاگ را به شما آموزش دهیم.

به طور کلی، اگر قصد تولید محتوا را دارید، اولین قدم این است که مشخص کنید این محتوا را می توان به بخش های مختلف تقسیم کرد یا خیر.

هنگامی که آن موضوع را تعیین کردید، برای هر قسمت یک عنوان جذاب بنویسید و شروع به تولید محتوا کنید. نکات ذکر شده در این مقاله را حتما رعایت کنید و از تولید محتوای بی کیفیت و بی هدف خودداری کنید.

البته زمانی که محتوای ایجاد شده از کیفیت بالایی برخوردار باشد، موتورهای جستجو نیز متوجه این موضوع می شوند و به وب سایت شما ارزش و رتبه بالاتری می دهند. در نتیجه مشتریان بیشتری از وب سایت شما بازدید می کنند و کسب و کار شما رشد می کند.

همانطور که مشاهده کردید، علاوه بر کیفیت محتوای وبلاگ، تعداد کلمات یک پست وبلاگ می تواند تاثیر زیادی در رشد وبلاگ شما داشته باشد و در نتیجه درآمد شما را افزایش دهد.

تولید محتوای گردشگری

امروزه با گسترش استفاده از اینترنت، مردم پاسخ اکثر سوالات خود را در موتورهای جستجو پیدا می کنند. مثلاً بدانید چه غذاهایی برای کبد چرب مفید است؟ یا مثلا بهترین جاهای دیدنی و سفر در ایران کجاست؟ بنابراین، تولید محتوای گردشگری این موضوع برای صاحبان آژانس ها و شرکت های خدمات مسافرتی و گردشگری بسیار مهم است. زیرا با ایجاد محتوای مرتبط به راحتی می توانند افرادی را که در این زمینه جستجو کرده اند به وب سایت خودشان هدایت کنند و همراه با مطالعه این مطالب پیشنهادات ویژه ای را در زمینه ارائه خدمات مسافرتی و خدمات مسافرتی به آنها ارائه دهند.

اما اجازه دهید این موضوع را کمی مرور کنیم تولید محتوای گردشگری نکات مهم چیست و چه مواردی باید ذکر شود؟

به این ترتیب ما قادر خواهیم بود محتوایی بنویسیم که اعتماد خوانندگان را در مورد حرفه ای بودن و توانایی ارائه خدمات مسافرتی و گردشگری جلب کند.

داستان محل را بنویسید

سعی کنید در قسمت اول تولید محتوای سفر، داستان هر مکانی را که قصد دارید درباره آن بنویسید، بگویید.

آمار و اطلاعات نشان می دهد که برای درصد زیادی از گردشگران، تاریخچه مکانی که قصد سفر به آن را دارند بسیار مهم است.

آیا به دنبال ایجاد محتوای با کیفیت برای وب سایت یا اینستاگرام خود هستید؟ Livetype محتوای با کیفیت، سئو و هدفمند را برای شما ایجاد می کند. با ما تماس بگیرید.

خب این خیلی واضح است. البته شخصی که قصد سفر و بازدید از تخت جمشید در ایران را دارد، قصد ندارد از پاکوبی و جشن گرفتن و … لذت ببرد.

البته این امر در مورد مناطق تفریحی نیز صدق می کند. به عنوان مثال، اگر قصد تولید محتوا در زمینه گردشگری در تایلند را دارید، می توانید حتی در مورد این مکان و نه تنها در مورد جاذبه های فعلی آن، داستانی بنویسید، بلکه از تمام زوایای تاریخی به آن نگاه کنید.

پس همواره سعی کنید ضمن تولید محتوای گردشگری، رویدادهای تاریخی و تاریخ آن مکان را نیز ذکر کنید.

بیایید به عنوان مثال جاذبه های طبیعی را در نظر بگیریم

هیچ چیز زیباتر از هنر دست خدا نیست. قطعا هرکس به هر منطقه ای سفر کند اولین چیزی که به ذهنش می رسد زیبایی طبیعی آن منطقه است.

این زیبایی ها را می توان همه جا دید. کویر یا دریا، جنگل یا کوه، هر کجا که باشد، به راحتی می توانید از زیبایی های طبیعی این منطقه بنویسید.

سعی کنید هنگام نوشتن و نام گذاری مکان ها و زیبایی های طبیعی یک منطقه از عکس های با کیفیت مربوط به همان منطقه استفاده کنید.

یک عکس بهتر از هزار کلمه است. تصاویر، به ویژه در رابطه با مکان های دیدنی طبیعی، می توانند بسیار موثر باشند.

برای نمایش بهتر این مکان ها حتی می توانید از ویدیوهای باکیفیت و زیبا استفاده کنید و خوانندگان را به سمت متن مورد نظر در آنجا جذب کنید.

مکان های گردشگری را نام ببرید

هر شهر دارای نقاط گردشگری زیادی است. این مشکل به یک شهر و استان محدود نمی شود و نیست. همانطور که می توانید از استان فارس و نقاط گردشگری آن بنویسید، می توانید از استان اردبیل نیز بنویسید و به مکان های زیبای آن اشاره کنید.

همین امر در مورد تولید محتوای گردشگری در کشورهای دیگر نیز صدق می کند. شما می توانید به راحتی از نقاط گردشگری استانبول بنویسید و از عکس های زیبای موجود در اینترنت استفاده کنید یا حتی از این منطقه عکس های خود را بگیرید.

هر شهری حتی در کشورهای دیگر می تواند جاذبه های گردشگری زیادی داشته باشد.

پس فراموش نکنید که در مقاله خود به جاذبه های گردشگری و مکان هایی که مسافران زیادی به آنجا می روند اشاره کنید.

در دسترس بودن و مکان را مشخص کنید

یکی از مهمترین سوالات در تولید محتوای گردشگریروشن شدن موضوع دسترسی و مکان.

شما باید مکانی را که برای آن محتوا تولید می کنید به همراه تمام جزئیات مشخص کنید.

در قالب نقشه گوگل موقعیت نقاط گردشگری و مکان های دیدنی طبیعی را به کاربران ارائه دهید. این نه تنها وضعیت سئو و بهینه سازی محتوای شما را بهبود می بخشد، بلکه باعث می شود کاربرانی که آن را می خوانند برای بار دوم از سایت شما بازدید کنند تا آن مکان ها را در نقشه گوگل پیدا کنند. حتی وقتی خودشان در میدان هستند.

مورد بعدی دسترسی به این مکان هاست. سعی کنید نحوه رفت و آمد به این مکان ها را برای خوانندگان و کسانی که قصد سفر به این مناطق را دارند روشن کنید.

به عنوان مثال، اگر محتوای سفر شما مربوط به کشور عزیزمان است، می توانید خدمات و خدمات اپلیکیشن های انتقال مسافر مانند اسنپ، تپسی و … را معرفی کنید. همچنین اگر هدف کشورهای خارجی است می توانید خدماتی مانند اوبر و … را برای آنها معرفی کنید.

هنگام بحث در مورد دسترسی حتما خطرات و مسائل احتمالی در مسیر را به آنها یادآوری کنید تا پس از سفر به منطقه دچار مشکل نشوند. مثلا اگر در مورد مناطق کوهستانی می نویسید، حتما در مورد خطر ریزش سنگ در آن منطقه، وجود حیوانات وحشی و … بنویسید.

ارائه صنایع دستی و محصولات منطقه ای

هر مسافری چه با فرهنگ ایرانی و چه غیر ایرانی، پس از سفر به منطقه ای، محصولات و کالاهای مختص آن منطقه را برای خود و اطرافیانش خریداری می کند.

هر شهر صنایع دستی و محصولات خاص خود را دارد. به عنوان مثال، شهرهای کوهستانی معمولاً عسل طبیعی و محصولات لبنی عالی دارند. همچنین شهرهای گرمسیر معمولا صنایع دستی زیبایی دارند.

سعی کنید در مورد صنایع دستی و محصولاتی که گردشگران می توانند پس از سفر به آنجا بخرند بنویسید و تصاویری از این محصولات را به نمایش بگذارید.

با این کار به اقتصاد آن منطقه کمک کرده اید و گردشگران را با یک سوغات به خانه فرستاده اید.

هزینه سفر به این منطقه را مشخص کنید

هیچ کس دوست ندارد دروغ بشنود. اگر آژانس مسافرتی هستید، هزینه سفر به این منطقه را صرفا برای افزایش تعداد مشتریان دست کم نگیرید.

سعی کنید در مورد هزینه ها شفاف باشید. هزینه تمام قسمت های سفر را برای خواننده توضیح دهید و به آنها بگویید که از اولین مرحله تا حرکت چقدر هزینه خواهد داشت.

مثلاً هزینه های مربوط به خوراک، پوشاک، مالیات، هتل، بیمه و … را به طور کامل به خواننده بگویید.

در آخر خدمات مسافرتی خود را معرفی کنید

در مقاله های قبلی زیاد به این موضوع اشاره کرده ایم، هیچ کس برای رضای خدا محتوا نمی نویسد و هیچ کس برای رضای خدا آن را نمی خواند!

مطمئناً شما که برای ایجاد این محتوای مرتبط وقت گذاشته اید، در نهایت می خواهید از آن استفاده کنید.

پس حتما خدمات گردشگری خود را در محتوایی که ایجاد می کنید ذکر کرده و به طور کامل ارائه دهید.

در هنگام معرفی خدمات خود به عنوان قسمت اول برند خود و سپس خدماتی که در زمینه تور و گردشگری در آن مکان ارائه می دهید را معرفی کنید.

در نهایت، می توانید یک بنر در انتهای مطالب خود قرار دهید تا خوانندگان را به یک صفحه خاص هدایت کند (مثلاً در یک تور ثبت نام کنید) و آن را به صفحه مورد نظر پیوند دهید.

در صورت تمایل می توانید سفارش تولید محتوای سفر خود را به تیم لایو تایپ بسپارید. تیم ما که تجربه زیادی در این زمینه دارد با در نظر گرفتن تمام لحظات لازم در تولید محتوای گردشگری آماده ارائه خدمات می باشد.

تولید محتوای آموزشی تولید محتوا

تولید محتوای آموزشی این یکی از مهمترین عوامل برای رشد وب سایت است. مهم نیست که کسب و کار شما در چه زمینه ای است، مهم است که به کاربران و بازدیدکنندگان خود آموزش های مرتبط با کسب و کار خود را ارائه دهید.

به عنوان مثال، اگر کسب و کار شما در زمینه ساخت ویدیوها و تیزرهای تبلیغاتی است، بهترین راه برای توسعه برند و افزایش تعداد مشتریان این است. تولید محتوای آموزشی این برای کاربران است.

در طول این مقاله سعی می کنیم از این مثال (سرویس ساخت فیلم های تبلیغاتی) استفاده کنیم. تولید محتوای آموزشی از هر طرف به روی شما باز می شود و توضیحات لازم را ارائه می دهد. البته نکات این مقاله محدود به این تجارت نیست، این فقط یک مثال است. نکات ذکر شده در این مقاله در تمامی بنگاه هایی که قصد تولید محتوای آموزشی در فضای دیجیتال را دارند باید به طور کلی رعایت شود.

حالا ممکن است برایتان سوال پیش بیاید. چرا باید آموزش های مرتبط با کسب و کار خود را به دیگران ارائه دهیم؟ آیا با این کار رقابت خود را افزایش نمی دهیم؟ آیا مشتریان ما پس از مطالعه این آموزش ها شخصاً به دنبال راه حلی برای مشکل خود نیستند؟ بیا یک نگاهی بیندازیم.

تولید محتوای آموزشی با هدف آموزش

هدف شما در تولید محتوای آموزشیفقط باید آموزش باشد. فقط بر آموزش مسئله ای که توضیح می دهید تمرکز کنید. سعی نکنید هدف محتوا را جذب مخاطب به عنوان مشتری و تولید محتوای بی کیفیت و غیرقابل استفاده برای کاربران قرار دهید. این کار اعتماد خوانندگان را از بین می برد و دیگر برای یادگیری چیزی به وب سایت و نام شما مراجعه نمی کنند. پس سعی کنید آموزش را تنها با هدف آموزش ارائه دهید.

آیا به دنبال ایجاد محتوای با کیفیت برای وب سایت یا اینستاگرام خود هستید؟ Livetype محتوای با کیفیت، سئو و هدفمند را برای شما ایجاد می کند. با ما تماس بگیرید.

به عنوان مثال سعی کنید هنگام آموزش کار با نرم افزار برای ساخت فیلم، نرم افزار مورد نظر را از همه جنبه بررسی کنید و آموزش جامع و کاملی در این زمینه ارائه دهید. از اولین قدم تا آخرین مرحله، به خوانندگان بیاموزید که چه کاری باید انجام دهند تا به پروژه ای مانند پروژه شما دست پیدا کنند.

همانطور که قبلا ذکر شد این مشکل تنها به مثال ذکر شده محدود نمی شود و برای تمامی حوزه های تجاری باید رعایت شود.

به عنوان مثال دیگر، فرض کنید مدیر یک آژانس تبلیغاتی هستید و قصد تولید دارید محتوای آموزشی در زمینه تبلیغات اینترنتی دارید. برای این کار باید سوال آگهی را به طور کامل برای خوانندگان توضیح دهید. مزایا و معایب هر یک از کانال های تبلیغاتی را ذکر کنید و سپس روش های تبلیغات در آنها را به همراه فیلم یا عکس به آنها نشان دهید.

در اینجا، برای واضح تر شدن این مثال، بهتر است از تم Google Ad استفاده کنید. فرض کنید شما یک ارائه دهنده خدمات تبلیغاتی گوگل هستید. زمانی که قصد تولید محتوای آموزشی در این زمینه را دارید، باید تمامی مراحل ساخت و انتشار را طی کنید تبلیغات گوگل از مرحله اول (ثبت نام و تایید حساب کاربری) تا آخرین مرحله (انتشار تبلیغات) با تصاویر ویژه به کاربران به وضوح نشان دهید.

بنابراین، در محتوای آموزشی خود محوری غیر از تحصیلات اجتناب شود. آموزش را به طور کامل و صادقانه به خوانندگان ارائه دهید.

با محتوای آموزشی خوب اعتماد ایجاد کنید

زمانی که محتوای خوب و با کیفیت تولید می کنید و موضوع مورد نظر را به صورت جامع آموزش می دهید، اعتماد مصرف کننده به برند شما افزایش می یابد. آنها درمان مشکلات خود را در شما خواهند یافت. آنها آنچه را که باید از شما بیاموزند یاد خواهند گرفت و این باعث افزایش اعتماد به نفس آنها می شود و نام شما را به خوبی به خاطر خواهند آورد.

اما نتیجه این اعتماد چیست؟

وقتی کاربران و خوانندگان سایت شما بیشتر به برند شما اعتماد کنند، دوباره از وب سایت شما بازدید خواهند کرد. آنها از نام شما فرار نمی کنند و وقتی موضوعی را در گوگل جستجو می کنند و نام شما را می بینند، ابتدا روی پیوند شما کلیک می کنند.

با اعتمادی که به شما دارند به راحتی برند شما را به دیگران معرفی می کنند و این باعث افزایش دایره مشتریان شما می شود.

حتی اگر شما را به کسی معرفی نکنند، این حس اعتماد ایجاد شده به آنها این حس اطمینان را می دهد که اگر در آینده به خدمات یک شخص یا شرکت نیاز داشته باشند، بلافاصله شما را به یاد خواهند آورد و برای دریافت خدمات یا خرید محصولات با شما تماس خواهند گرفت. .گرفتن

تولید محتوای آموزشی حرفه ای و ایجاد حس نیاز

در تولید محتوای آموزشیسعی کنید موضوع را به صورت حرفه ای بررسی کنید. از سوالات بی اهمیت نگذرید. این چیزهای پیش پا افتاده برای شما ساده هستند، اما برای بسیاری از افراد ممکن است بسیار دشوار به نظر برسند.

از سوی دیگر، زمانی که محتوای شما بسیار دقیق و به یک معنا «سنگین» باشد، خوانندگان آن احساس می‌کنند که نمی‌توانند شخصاً از عهده آن برآیند و برای خدمات شما با شما تماس خواهند گرفت.

اما اشتباه نکنید، این محتوای «ازدحام» به معنای شلوغی و شلوغی قابل مشاهده نیست.

همیشه باید ساده و حرفه ای کار کنید. از بهم ریختن محتوای خود با عناصر زیاد و کلمات اضافی خودداری کنید و محتوای خود را تا حد امکان کوتاه نگه دارید. اما این مختصر به معنای حذف قسمت هایی از آموزش نیست. کوتاه بودن یعنی پرهیز از حرف زدن زیاد.

منظور ما از «مشغول بودن» در اینجا، بررسی تمام جنبه های کار است (حتی قسمت های بسیار پیشرفته و حرفه ای که نیازمند چندین سال تجربه هستند).

برای روشن شدن موضوع، در مثال هایی که در ابتدای این مقاله ذکر شد، امکان نوشتن عبارات در نرم افزارهای ویرایش ویدیو و یا تعریف اهداف و رویدادها در Analytics و Adwords برای تبدیل در گوگل ادز وجود دارد. (این دو مثال برای افرادی که با این مباحث آشنایی ندارند مثال خوبی نیست. اما برای کسانی که دانش اولیه دارند بهترین مثال است. به هر حال اگر این مثال ها را نمی دانید یا متوجه نمی شوید عذرخواهی می کنیم 😊 )

به این ترتیب، کسانی که مقالات مورد نظر را می‌خوانند و با این قسمت‌های دشوار مواجه می‌شوند، ترسی در خود دارند و احساس می‌کنند که «باید» برای حل این مشکل به سراغ شما بیایند و خودشان بتوانند این کار را انجام دهند. ظاهر نشد.

خدمات پس از آموزش را ارائه می دهد

حال به قسمت جالب این مقاله می رسیم. بخش تجاری سازی مقاله مورد نظر.

این را بارها در مقالات خود گفته ایم:

هیچ کس جز به خواست خدا تولید محتوا نه! هیچ کس به خاطر خدا مقاله مورد نظر را نخواهد خواند!

زمانی که تولید محتوای آموزشی شما به پایان رسید، در نهایت می توانید پیشنهادات خود را برای ارائه خدمات در همان زمینه ارائه دهید.

برای این منظور می توانید از بنرهای گرافیکی، تصویری یا متنی استفاده کنید و خدمات خود را ارائه دهید.

مثلاً به خوانندگان پیشنهاد دهید که اگر می‌خواهند یک ویدیو یا گرافیک کارتونی بسازند، می‌توانند به سراغ شما بیایند و زحمت یادگیری و ایجاد آن را از بین ببرند، تا بتوانید ویدیوی مورد نظرشان را در عرض چند روز تحویل دهید.

یا به عنوان مثالی دیگر، به کاربران پیشنهاد دهید که اگر تبلیغات گوگل را جستجو می کنند، نیازی به ایجاد یک حساب کاربری و تایید آن، گرفتن کارت اعتباری یا یادگیری موضوعاتی مانند تبدیل و غیره نداشته باشند. آنها به راحتی می توانند با خواندن این مقاله به برند شما اعتماد کنند و آن را به شما بسپارند.

نتیجه

در تولید محتوای آموزشیسعی شد محتوا را بر آموزش واقعی متمرکز کند. سعی کنید آموزش را به گونه ای ارائه کنید که خواننده تمام نیازهای او را برآورده کند. نگران کسانی نباشید که با خواندن این مقالات آموزشی به دنبال رفع نیازهای خود هستند و مشتری شما نمی شوند. چنین افرادی حتی اگر آموزش ناقص ارائه دهید یا اصلاً آموزش ندهید به سراغ شما نمی آیند. چنین افرادی معمولاً نمی خواهند پول خرج کنند.

بنابراین، مطالب خود را برای کسانی که فکر می کنند با خواندن الف بنویسید تحصیلات آنها می توانند با این مشکل کنار بیایند، اما وقتی به آموزش حرفه ای شما می آیند، نیاز شدیدی به خدمات شما احساس می کنند و با شما تماس می گیرند.

اگر زمان کافی برای تولید محتوای آموزشی ندارید، از خدمات تولید محتوای لایو تایپ کمک بگیرید و محتوای آموزشی حرفه ای و قدرتمند برای کسب و کار خود بنویسید و با ایجاد حس نیاز و اعتماد، تعداد مشتریان خود را افزایش دهید.

در آخر پیشنهاد می کنم از مقاله تولید محتوای الکترونیکی چیست دیدن فرمایید؟ محتوای تخصصی خوب برای تولید محتوای آموزشی در این مقاله بد نیست با جزئیات بیشتری با آنها آشنا شوید.

9 نکته مهم هنگام تولید محتوا برای شبکه های اجتماعی

در این مقاله با 9 امتیاز تولید محتوا برای شبکه های اجتماعی ما در خدمت شما مخاطبان لایو تایپ هستیم. گسترش شبکه های اجتماعی به عنوان وسیله ای برای ارتباط مجازی بین مردم از چندین سال پیش آغاز شد و همچنان ادامه دارد. فرقی نمی‌کند فقط یک صفحه شخصی در یکی از شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام داشته باشید یا چندین صفحه تجاری در شبکه‌های اجتماعی مختلف، در هر صورت برای بقا در این فضا نیاز به ایجاد محتوا دارید.

البته این سوال برای کسانی که از این راه کسب درآمد می کنند اهمیت بیشتری دارد. در این مقاله به نکاتی می پردازیم که هنگام ایجاد محتوای مناسب برای صفحه اجتماعی خود باید در نظر داشته باشید. نکات مفیدی که می تواند به شما در داشتن یک صفحه آنلاین جذاب و پرطرفدار کمک کند. با ما بمان.

تولید محتوا برای شبکه های اجتماعی چیست؟

امروزه با رشد شبکه های اجتماعی در جوامع مدرن، فرصت مناسبی برای تبلیغات مجازی برندهای مختلف پدید آمده است. اما تولید مداوم محتوا برای این شبکه های اجتماعی یک کار سخت است. به همین دلیل است که مدیران بسیاری از این شبکه ها و کانال های اجتماعی مجبور شده اند از افراد متخصص در این زمینه برای این کار استفاده کنند.

به طور کلی ماهیت تولید محتوا در شبکه های اجتماعی مختلف با یکدیگر متفاوت است، زیرا هر بستر اجتماعی ماهیت و اثربخشی خاص خود را دارد و تولید محتوا باید متناسب با استفاده از آن شبکه اجتماعی انجام شود.

به عنوان مثال اینستاگرام یکی از شبکه های مجازی محبوب به خصوص در ایران است که اکثر صاحبان مشاغل از آن استفاده می کنند. اما فعالیت مستمر و مستمر در اینستاگرام بسیار مهم و در عین حال زمان بر است و بهتر است مدیریت آن را به تیمی مجرب بسپارید.

آیا به دنبال ایجاد محتوای با کیفیت برای وب سایت یا اینستاگرام خود هستید؟ Livetype محتوای با کیفیت، سئو و هدفمند را برای شما ایجاد می کند. با ما تماس بگیرید.

تولید محتوا برای اینستاگرام معمولا به صورت تعدادی پست در ماه ارائه می شود. این پست ها می تواند شامل عکس، بنر گرافیکی، موشن گرافیک و ویدئو باشد.

جذب مخاطب و افزایش فالوور برای هر کسب و کاری بسیار مهم است. کلید دستیابی به این هدف قطعا داشتن محتوای با کیفیت است. مخاطبان محتوای شما را می بینند و تصمیم می گیرند که صفحه شما را دنبال کنند یا خیر.

حال به 9 نکته مهم در تولید محتوا برای شبکه ها می پردازیم.

1- کارکرد شبکه اجتماعی مورد نظر را در نظر بگیرید

ماهیت شبکه های اجتماعی با یکدیگر متفاوت است. برخی از آنها بیشتر سرگرم کننده و سرگرم کننده هستند. برخی دیگر بیشتر به تجارت مرتبط هستند و مردم برای ارائه تجربیات خود به آنها می پیوندند. ابتدا باید ببینید هدف شبکه اجتماعی مورد نظر شما چیست.

این نکته ای است که همیشه باید به آن توجه کنید. به عنوان مثال، در اینستاگرام که بیشتر سرگرم کننده است، نباید از ادبیات رسمی زیاد در هنگام ارسال محتوا استفاده کنید. برعکس، ادبیات رسمی باید در شبکه لینکدین استفاده شود. اینها نمونه هایی هستند تا بدانید که عملکرد هر شبکه اجتماعی مختص به خود است و به محتوای مناسب نیاز دارید.

2- رعایت جذابیت بصری در تولید محتوا

اساساً اکثر شبکه های اجتماعی تصویر محور هستند. به عنوان مثال اینستاگرام و پینترست شبکه های اجتماعی هستند که بر اساس تصاویر و تصاویر بصری ساخته شده اند. هرچه جنبه های بصری تصاویر شما بیشتر باشد، بازدیدکنندگان بیشتری خواهید داشت.

بنابراین باید از رنگ ها و تصاویر جذابی استفاده کنید که بیننده را به سمت محتوای شما بکشاند. همچنین یکی از لحظات مهم در تولید محتوا برای این گونه شبکه های اجتماعی، استفاده از تصاویر و ویدئوهای باکیفیت است.

صرف نظر از محتوای محتوای شما، تصاویر باکیفیت می تواند هر مخاطبی را راضی کند. بهتر است یک پست منتشر نکنید تا یک پست بی کیفیت. تعداد کمی از مردم مایل به تماشای یک ویدیوی با کیفیت پایین هستند، حتی اگر موضوع جالب باشد. بنابراین هرگز کیفیت را فدای کمیت نکنید هنگام تولید محتوا برای آنها.

3- گروه سنی و جنسیت مخاطب بسیار مهم است

بسته به ماهیت هر شبکه اجتماعی، میانگین سنی اعضای آن متفاوت است. به عنوان مثال، یک صفحه اینستاگرام با موضوع فروش لوازم خانگی به طور طبیعی هیچ فالوور نوجوان میانسالی ندارد و بیشتر فالوورهای آن میانسال هستند.

البته سلیقه و شخصیت افراد در سنین مختلف متفاوت است. بنابراین، محتوای شما باید متناسب با سن مخاطب شما باشد. برای ایجاد محتوای مناسب برای گروه سنی کاربران مختلف، باید از رنگ ها، تصاویر و کلمات مناسب برای همان گروه سنی استفاده کنید.

همچنین توجه کنید که اکثر فالوورهای شما زن هستند یا مرد؟ این سوالی است که هنگام ایجاد محتوا برای شبکه های اجتماعی باید به آن پاسخ دهید. به عنوان مثال، ۷۰ درصد از کاربران پینترست زن هستند.

4- تنوع در تولید محتوا برای شبکه های اجتماعی

به یاد داشته باشید که هنگام ایجاد محتوا برای شبکه های اجتماعی مختلف، از انواع محتوا مانند ویدئو، اینفوگرافیک و عکس استفاده کنید. یک صفحه اجتماعی پربازدید قطعا به تنوع در نوع محتوا نیاز دارد تا فالوورهای خود را از دست ندهد.

5- از هشتگ های مناسب استفاده کنید

امکان استفاده از هشتگ در اکثر شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام، توییتر، پینترست و غیره وجود دارد. حتما در متن یا زیرمتن مطالب خود از هشتگ های مناسب استفاده کنید.

هشتگ ها به موتورهای جستجو کمک می کنند تا موضوع محتوای شما را درک کنند و کسانی را که موضوعات مرتبط با صفحه شما را جستجو می کنند به سمت شما هدایت کنند. طبق آمار، هشتگ ها 12 درصد بر روی دید محتوای شما تأثیر می گذارند.

البته استفاده از هشتگ های زیاد در یک پست توصیه نمی شود. اگر بیش از حد استفاده کنید، ممکن است توسط این شبکه اجتماعی به عنوان هرزنامه شناخته شوید. همچنین علاوه بر استفاده از هشتگ های عمومی، از هشتگ برند خود استفاده کنید.

6- گاهی اوقات از پشت صحنه کار خود استفاده کنید

در هر زمینه ای که کار می کنید، در نهایت تجربه ای دارید که می توانید از آن برای تولید محتوا استفاده کنید. مسلماً عکس‌ها و ویدیوهایی که در پشت صحنه کسب‌وکارتان می‌گیرید، می‌توانند بخشی از محتوای محبوب صفحه شما باشند. همچنین می توانید محتوایی ایجاد کنید که در آن با فالوورهای خود صحبت کرده و از آنها تشکر کنید. این نوع محتوا در شبکه هایی مانند کانال های اینستاگرام و تلگرام استفاده می شود. این نوع محتوا می تواند حس اعتماد را بین شما و مخاطبانتان افزایش دهد.

7- نظر مشتریان خود را در تولید محتوا منعکس کنید

در شبکه های اجتماعی که برای کسب درآمد اقدام به فروش محصولات یا خدمات می کنند، نظر مشتریان بسیار مهم است. سعی کنید نظر مشتریان خود را در مورد کیفیت محصولات جویا شوید. سپس می توانید این نظرات را در قالب عکس و فیلم به عنوان محتوا در صفحه خود منعکس کنید.

حتی می توانید از عکس های مخاطبین خود که از محصول شما استفاده می کنند در محتوای خود استفاده کنید. این روش تولید محتوا علاوه بر رفع نیاز به محتوا در صفحه شما، می تواند بینش خوبی نسبت به تصمیمات آینده به شما بدهد.

8- از تیترهای جذاب استفاده کنید

محتوای خوب برای شبکه های اجتماعی می تواند عنوان جذابی داشته باشد. این به مخاطب کمک می کند تا پس از دیدن مطالب شما کنجکاو شود و آن را از دست ندهد. این موضوع به تنهایی باعث می شود افراد بیشتری به محتوای شما پاسخ دهند و منجر به دیده شدن بیشتر صفحه شما می شود.

9- از مطالب آموزنده استفاده کنید

گاهی اوقات می توان از محتوای اطلاعاتی یا خبری برای اطلاع رسانی به مخاطبان استفاده کرد. سعی کنید برخی از مطالب خود را با پیام یا اخباری در مورد کسب و کار خود وارد کنید. این پیام می تواند علمی، اخلاقی یا غیره باشد. به عنوان مثال، فرض کنید صفحه شما در مورد فروش کفش زنانه است. می توانید یک بار بین پست های خود در مورد مزایای کفش های ساخته شده از چرم طبیعی صحبت کنید.

محتوای اطلاعاتی می تواند یادآور یک موضوع یا مربوط به یک مناسبت خاص باشد. سعی کنید مرتبط باشید و از مطالب خاصی مانند روز مادر، روز پدر، اعیاد مذهبی و ملی و مناسبت های دیگر در مطالب خود استفاده کنید.

تولید محتوا برای شبکه های اجتماعی یک کار تخصصی است که باید زمان مناسبی را برای آن در نظر بگیرید و یا مسئولیت انجام آن را به یک تیم مجرب بسپارید. اما در دنیای رقابتی امروز، بی توجهی به اهمیت این موضوع می تواند آسیب های جبران ناپذیری به کسب و کار شما وارد کند.

تولید محتوا برای لباس و مد

تولید محتوا برای لباس یکی از دغدغه های اصلی بسیاری از فروشگاه هایی است که در زمینه فروش انواع پوشاک، کیف و کفش فعالیت می کنند. تولید محتوا در هر زمینه ای جزء لاینفک کسب و کار اینترنتی است. اگر وب سایت یا وبلاگ پوشاک و مد دارید و می خواهید بازدید سایت خود را افزایش دهید، این مقاله را از دست ندهید. در این مقاله به سوالات زیر پاسخ خواهیم داد:

  • هنگام تولید محتوا برای صنعت پوشاک چه مواردی را باید در نظر گرفت؟
  • تولید محتوای پوشاک چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟
  • چگونه برای وب سایت فروشگاه پوشاک محتوای جذاب ایجاد کنیم؟
  • بهترین استراتژی تولید محتوا برای لباس و مد چیست؟

نیاز به ایجاد محتوای مرتبط برای صنعت پوشاک و مد

در دنیای امروزی که اینترنت در تمام جنبه های زندگی مردم فراگیر شده است، کسب و کار اینترنتی بسیار پررونق است. به احتمال زیاد شما که به این صفحه هدایت شده اید، صاحب یک سایت، وبلاگ یا صفحه اجتماعی تجاری هستید که در زمینه پوشاک و مد فعالیت می کند. شاید قصد دارید در آینده در چنین محیطی کار کنید. می توانید از بستر اینترنت استفاده کنید و محصول خود را به تعداد زیادی از مردم معرفی کنید. اما در عمل چالش های زیادی پیش روی شماست. مشکل اصلی رقابت است. شما تنها کسی نیستید که می خواهید محصولات خود را از طریق یک وب سایت به فروش برسانید. بسیاری از رقبا قبل از شما به این موضوع فکر کرده اند و تعداد آنها در آینده افزایش خواهد یافت. از قضا صنعت پوشاک، کیف و کفش و به طور کلی صنعت مد یکی از رقابتی ترین عرصه هایی است که موفقیت در آن بسیار دشوار است. افراد زیادی را می توانید پیدا کنید که قصد فروش محصولات خود را دارند و ایرانی، خارجی، نو، دست دوم و… لباس با ایجاد صفحه اینستاگرام. باید بدانید که کار آسانی نخواهد بود و اکثر این افراد پس از مدتی تسلیم می شوند. همچنین افرادی که دانش بیشتری دارند و در این زمینه جدیت بیشتری دارند، احتمالا به فکر ساخت سایت فروشگاهی عرضه کننده و فروش لباس هستند. اما تعداد وب سایت های فعال در صنعت پوشاک به قدری زیاد است که بدون برنامه ریزی حرفه ای و دانش بازاریابی اینترنتی کوچکترین شانسی برای موفقیت نخواهید داشت. اما راه حل چیست؟ شما دو گزینه دارید:

  • تبلیغات
  • تولید محتوا

اول از همه، ما فرض می کنیم که شما نقشه راه را به درستی تنظیم کرده اید و یک برنامه حرفه ای برای کسب و کار خود دارید. با این حال، برای اینکه محصولات شما دیده شوند، باید آنها را تبلیغ کنید. صفحه اینستاگرام، وبلاگ، وب سایت، مهم نیست. شما باید پول زیادی را برای تبلیغات آنلاین خرج کنید تا بتوانید محصولات خود را در معرض دید افراد زیادی قرار دهید. بسیار گران است و اگر استراتژی مناسبی نداشته باشید شکست خواهید خورد. اما راه دومی وجود دارد که پایدارتر است و برای همیشه خواهد بود. همچنین بسیار ارزان تر است. شما یک بار خرج می کنید و همیشه از آن سود خواهید برد. بر خلاف تبلیغاتی که در حین خرج کردن کار می کند. البته این روش کمی زمان می برد و باید صبور باشید و برنامه ریزی کنید. این راه چیزی جز تولید محتوا نیست. شما باید محتوای مناسب برای کسب و کار خود ایجاد کنید و افراد را به سمت محصولات خود جذب کنید.

مردم هر روز نیازهای خود را در موتورهای جستجو جستجو می کنند. اگر نیازهای آنها را در قالب محتوای سایت خود برطرف کنید، می توانید بازدیدکنندگان زیادی را به صورت رایگان به سایت خود بیاورید. در اینجا باید بگوییم “متشکرم آقای گوگل” برای ارائه این فرصت برابر برای همه! اکنون تنها چیزی که نیاز دارید یک استراتژی تولید محتوای مناسب برای پوشاک یا هر تجارت دیگری است.

نمونه ای از محتوای مناسب برای لباس

تا اینجا نیاز به توجه به تولید محتوا را بررسی کردیم. اما بیایید یک مثال بزنیم. فرض کنید شما صاحب وب سایت فروشگاهی هستید و مواردی مانند کت و سایر لباس های زنانه را برای فروش در وب سایت خود فهرست کرده اید. درست مثل فروشگاهی که محصولاتش را روی ویترین و قفسه هایش چیده است. تنها چیزی که نیاز دارید بازدیدکنندگان هستند. فروشگاه واقعی در معرض مشتریان گذرا قرار دارد، اما در مورد یک وب سایت چطور؟ پاسخ باید خیر باشد. هیچ بازدید کننده ای در اینترنت وجود ندارد که از سایت شما بازدید کند و محصولات شما را مشاهده کند. شما کسانی هستید که باید برای جذب بازدیدکننده تلاش کنید. چه باید کرد؟ ما به شما می گوییم: ایجاد محتوای مناسب.

آیا به دنبال ایجاد محتوای با کیفیت برای وب سایت یا اینستاگرام خود هستید؟ Livetype محتوای با کیفیت، سئو و هدفمند را برای شما ایجاد می کند. با ما تماس بگیرید.

تولید محتوای مناسب به چه معناست؟

ایجاد محتوای مناسب به این معنی است که می تواند نیازهای یک نفر را برآورده کند یا به سؤال او پاسخ دهد. به عنوان مثال، بسیاری از خانم ها ممکن است عبارت “بهترین نوع کت” را در گوگل جستجو کنند. در واقع یک نیاز است و شما که سایت فروش مانتو دارید می توانید با رفع این نیاز و جذب این افراد به سایت خود و قرار دادن محصولات خود در مقابل آنها از این فرصت استفاده کنید. هرچه محتوای شما غنی تر، شلوغ تر و حرفه ای تر باشد، رتبه شما در نتایج جستجو بالاتر خواهد بود و شانس بیشتری برای جذب بازدید کننده خواهید داشت. در این زمینه تولید محتوای مرتبط را ببینید.

ایجاد محتوای مرتبط یکی از مهمترین مسائل برای موفقیت یک فروشگاه اینترنتی لباس است

تولید محتوای پوشاک چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

اما در تولید محتوا در مورد لباس و مد به چه نکاتی توجه کنیم و محتوای مناسب در زمینه فروش لباس چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟ ابتدا باید نیازسنجی کنید و ببینید چه محصولاتی در صنعت خیاطی پرطرفدار هستند و پس از تعیین زمینه کاری، محتوای مناسب ایجاد کنید. محتوای مناسب برای پوشاک باید پاسخگوی نیازهای این حوزه باشد. باید ببینید مردم در خرید لباس چه تردیدهایی دارند. آنها را به عنوان مقالات عمومی در وب سایت خود منتشر کنید. اگر وب سایت شما مملو از محتوای با کیفیت است که بر اساس تحقیقات کلمات کلیدی مرتبط با صنعت پوشاک ایجاد شده است، به زودی شاهد افزایش ترافیک وب سایت و افزایش درآمد خود خواهید بود. برای نوشتن مقاله در زمینه پوشاک و مد باید به موارد زیر توجه کنید:

  • جنسیت مخاطب شما چیست؟
  • سن مخاطب شما چقدر است؟
  • هنگام ایجاد محتوای پوشاک، دستورالعمل های برندسازی را در نظر بگیرید.
  • به سوالات اساسی در مورد لباس در محتوای خود پاسخ دهید.
  • سعی نکنید برند لباس خود را تبلیغ کنید.
  • شما می توانید در مورد مد فعلی صحبت کنید.
  • در مطالب خود می توانید نظرات طراحان لباس را به عنوان دلیلی برای اثبات نظر خود ذکر کنید.
  • نکاتی را در مورد لباس های تقلبی و نحوه تشخیص آنها ذکر کنید.
  • ویژگی های لباس باکیفیت را ذکر کنید و ناخودآگاه مخاطب را به سمت محصولات موجود در وب سایت خود جذب کنید.
  • از گرافیک های کارتونی برای تبلیغ برند خود در شبکه های اجتماعی استفاده کنید.

اگر به دلایلی زمان کافی برای تولید محتوا برای لباس و مد اگر آن را ندارید، می توانید این مسئولیت را به ما بسپارید. برای اطلاع از هزینه تولید محتوا و محصول نویسی سایت های فروشگاهی پوشاک با مشاورین ما تماس بگیرید.

گوگل درایو چیست؟ آموزش کامل در گوگل درایو

امروزه حجم اطلاعات افزایش یافته است و در بیشتر موارد روش های قدیمی جوابگو نیستند. اما ذخیره سازی اطلاعات در فضای ابری با حجم زیاد آسان است و می توانید از هر کجا و با هر دستگاهی به آن دسترسی داشته باشید.

فضای ابری شامل تعداد زیادی ابر رایانه متصل به یکدیگر است که به شما امکان می دهد از آن برای ذخیره سازی داده ها استفاده کنید. با ایجاد حساب کاربری در یکی از فضاهای ابری و اتصال به اینترنت می توانید فضای ذخیره سازی مناسبی را به صورت رایگان در اختیار داشته باشید اما برای افزایش حجم فضای ذخیره سازی در فضای ابری نیاز به خرید اشتراک دارید. در زیر به معرفی گوگل درایو، یکی از محبوب ترین فضاهای ابری می پردازیم، پس برای آموزش کامل گوگل درایو با ما همراه باشید.

گوگل درایو چیست؟

گوگل یکی از بزرگترین شرکت های فناوری در جهان است و یکی از قدرتمندترین و محبوب ترین فضاهای ذخیره سازی دنیا به نام Google Dario را دارد. Google Drive مکانی برای ذخیره اطلاعات است، اما تفاوت هایی با روش های قدیمی مانند ذخیره سازی فلش، ذخیره سازی هارد دیسک و غیره وجود دارد.

فضای ذخیره سازی Google Drive چقدر است؟

با هر ایمیل و حساب Google خود به 15 گیگابایت فضا دسترسی دارید. شما قادر خواهید بود به راحتی اطلاعات را مدیریت، ویرایش، دانلود، آپلود و با استفاده از Google Drive به اشتراک بگذارید. اگر به فضای بیشتری نیاز دارید، می توانید این حجم را ارتقا دهید. به عنوان مثال، پایین ترین حالت ارتقا به شما 100 گیگابایت فضا با 2.79 دلار در ماه می دهد.

چه اطلاعاتی را می توان در Google Drive ذخیره کرد؟

شما می توانید تمام اطلاعات و ویدئو، تصاویر، متن و موارد دیگر را ذخیره کنید. فایل های موجود در گوگل درایو و شما می توانید با اتصال به حساب خود از هر نقطه جهان با هر دستگاهی که از اینترنت استفاده می کند به اطلاعات موجود در Google Drive دسترسی داشته باشید.

گوگل درایو چه ابزارهایی دارد؟

Google Drive ابزارهای مفیدی دارد که در ادامه به معرفی آنها می پردازیم.

پرونده های گوگل

Google Docs یکی از پرکاربردترین ابزارهای گوگل درایو است که جایگزین خوبی برای Microsoft Word است. تمام ویژگی های پیشرفته در این ابزار موجود است و شما قادر خواهید بود ایجاد، ویرایش، پیوند، اشتراک گذاری و غیره را انجام دهید. نکته جالب توجه، تعامل عالی بین Google Docs و Word است، بنابراین می توانید فایل های Word خود را در Google Drive ذخیره کرده و آنها را به Google Docs تبدیل کنید یا برعکس، Word را از فایل Google Docs خود خروجی بگیرید.

برگه گوگل

اگر با ابزار اکسل آشنایی دارید یا زیاد با آن سر و کار دارید، باید بگوییم که Google Sheets یکی از ابزارهای گوگل درایو است که تمامی امکانات کاربردی و حرفه ای را در اختیار شما قرار می دهد. حتی می توان گفت که کار با Google Sheet نسبت به اکسل راحت تر است. در ضمن لازم به ذکر است که این ابزار سازگاری بسیار خوبی با اکسل دارد.

اسلایدهای گوگل

Google Slides یک ابزار عالی برای ایجاد انواع مختلف فایل های ارائه است. Google Slides درست مانند پاورپوینت کار می کند و گزینه های زیادی در اختیار شما قرار می دهد. حتی امکان ویرایش فایل پاورپوینت در این ابزار وجود دارد.

تمامی ویژگی های ذکر شده گوگل درایو را به مکانی امن و مناسب برای ذخیره اطلاعات تبدیل کرده و به بهترین ابزار برای کار گروهی و پروژه های سازمانی تبدیل شده است.

نحوه ثبت نام در گوگل درایو

ثبت نام در گوگل درایو بسیار آسان است. فقط یک حساب جیمیل داشته باشید یا یک حساب جیمیل بسازید. پس از ایجاد یک حساب جیمیل، باید حساب خود را در تلفن، رایانه و مرورگر خود همگام کنید تا به Google Drive در همه دستگاه ها دسترسی داشته باشید.

چگونه جیمیل بسازیم

  • پیوند https://accounts.google.com/signup را وارد کنید.
  • تمام فیلدهای الزامی را پر کنید. اگر نام کاربری شما قبلاً توسط شخص دیگری انتخاب شده است، آن را به اعداد یا حروف تغییر دهید.
  • یک رمز عبور قوی انتخاب کنید که بتوانید آن را به خاطر بسپارید.
  • پس از پر کردن تمام فیلدها، اطلاعات را تایید کنید. پس از ایجاد ایمیل در کروم خود، با ایمیل جدید وارد شوید.

نحوه اتصال به گوگل درایو

  • لینک https://drive.google.com/drive را وارد کنید.
  • اگر قبلاً وارد Chrome شده اید، مستقیماً به Google Drive وارد خواهید شد، در غیر این صورت برای ورود به Google Drive باید اطلاعات حساب Google خود را وارد کنید.
  • اکنون می توانید به راحتی از فضای ابری که در اختیار دارید استفاده کنید.

آکادمی اینفوگرام برای یادگیری دیجیتال مارکتینگ پیشنهاد می دهد

خواندن مقالات و کتاب های مختلف نکاتی را در مورد بازاریابی دیجیتال به شما می آموزد، اما هرگز به اندازه شرکت در یک دوره آموزشی موثر نخواهد بود. استفاده از فیلم آموزشی دیجیتال مارکتینگ تهیه شده توسط آکادمی اینفوگرام با کمک 12 مدرس فعال در این زمینه می تواند گامی بلند در جهت یادگیری این صنعت باشد.

با خرید این دوره به 92 ساعت آموزش تصویری دسترسی خواهید داشت، فایل های دوره در اختیار شما قرار می گیرد و می توانید با انجام تمرینات و امتحان نهایی میزان یادگیری خود را محک بزنید. پشتیبانی آکادمی اینفوگرام نیز برای پاسخگویی به سوالات شما در مورد این دوره ویدیویی در دسترس است.

فیلم آموزشی دیجیتال مارکتینگ را تماشا کنید

آپلود و از Google Drive دانلود کنید

فایل را در گوگل درایو آپلود کنید

برای آپلود فایل به Google Drive وارد شوید. ابتدا بهتر است مکانی را که می خواهید فایل را آپلود کنید مشخص کنید تا بعدا بتوانید به راحتی آن را پیدا کنید. به عنوان مثال برای هر پروژه یک پوشه ایجاد کنید یا برای هر فرمت فایل یک پوشه ایجاد کنید و … سپس به محل مورد نظر بروید تا فایل آپلود شود. اکنون 2 روش پیش روی شماست:

  • فایل مورد نظر را در رایانه خود پیدا کنید و با استفاده از روش کشیدن و رها کردن آن را آپلود کنید.
  • روی دکمه جدید در منوی Google Dario کلیک کنید. سپس بر روی آپلود فایل کلیک کنید تا فایل مورد نظر آپلود شود. اگر می خواهید یک پوشه را به طور کامل آپلود کنید، روی آپلود پوشه کلیک کنید.

فایل را از گوگل داریو دانلود کنید

برای دانلود فایل از گوگل داریو کافیست بر روی فایل مورد نظر راست کلیک کرده و روی گزینه دانلود کلیک کنید.

راه دیگر این است که فایل مورد نظر را باز کرده و در منوی بالا روی گزینه File کلیک کنید. سپس از پنجره باز شده گزینه Download را انتخاب کنید. از بین گزینه های باز، گزینه ای را که می خواهید فایل در آن دانلود شود را انتخاب کنید تا دانلود شروع شود.

در Google Drive به اشتراک بگذارید

دو راه برای اشتراک گذاری فایل ها با افراد دیگر در Google Drive وجود دارد:

روی دکمه اشتراک گذاری کلیک کنید.

سپس 2 گزینه دارید یا باید ایمیل شخص مورد نظر را وارد کرده و با زدن دکمه Done فایل را با همان شخص به اشتراک بگذارید. در این روش پس از وارد کردن ایمیل باید سطح دسترسی فرد مورد نظر را مشخص کنید. برای این کار باید سطح دسترسی را از کادر بالای دکمه Done انتخاب کنید. افراد فقط می توانند فایل را مشاهده کنند یا روی فایل نظر بگذارند یا فایل را ویرایش کنند.

می‌توانید با کلیک روی پیوند کپی که در تصویر بالا می‌بینید، پیوند فایل را در برگه دریافت پیوند دریافت کنید و آن را برای افرادی که می‌خواهید فایل را با آنها به اشتراک بگذارید، ارسال کنید. روش دوم زمانی بهتر است که بخواهید فایل را با افراد بیشتری به اشتراک بگذارید.

وقتی روی دریافت پیوند کلیک می‌کنید، می‌توانید تعیین کنید که آیا فقط افرادی که به آنها از طریق ایمیل به آنها دسترسی داده‌اید می‌توانند با باز کردن پیوند، فایل را ببینند یا اینکه هر کسی که پیوند را دارد می‌تواند فایل را باز کند.

فایل‌ها را در Google Drive مدیریت کنید

هنگامی که فایل‌ها را ذخیره و به اشتراک می‌گذارید، باید آنها را به دسته‌های مختلف تقسیم کنید تا بتوانید در آینده به راحتی فایل‌ها را پیدا، حذف و مدیریت کنید.

به عنوان مثال، برای هر پروژه یک پوشه جداگانه ایجاد کنید و فایل های موجود در هر پوشه را بر اساس معیارهای خود تقسیم کنید.

می توانید یک پوشه برای فایل هایی که به اشتراک گذاشته اید ایجاد کنید تا بدانید چه فایل هایی را با چه کسانی به اشتراک گذاشته اید.

در مرحله بعد باید بتوانید سطح دسترسی را مدیریت کنید. Google Drive بیشتر برای پروژه ها و به اشتراک گذاری فایل با اعضای تیم استفاده می شود. به همین دلیل، باید بتوانید سطح دسترسی اعضای تیم به فایل را مشخص کنید و در صورت لزوم دسترسی را حذف کنید.

ببینید چه کسی به یک فایل دسترسی دارد

برای مشاهده افرادی که به فایل یا پوشه دسترسی دارند، باید بر روی فایل یا پوشه مورد نظر کلیک راست کرده و گزینه Share را انتخاب کنید تا لیست افراد مشاهده شود.

دسترسی افراد به Google Drive را حذف یا تغییر دهید

برای تغییر سطح دسترسی یا حذف دسترسی کاربر، باید مراحل بالا را دنبال کنید. سپس در فیلد روبروی هر کاربر (ایمیل) می توانید سطح کاربری را تغییر دهید یا با گزینه Remove دسترسی را قطع کنید.

اگر فایل را از طریق پیوند به اشتراک گذاشته اید و می خواهید اشتراک گذاری را متوقف کنید، باید مراحل زیر را طی کنید:

از طریق لیست کشویی، می توانید سطح دسترسی را با اشتراک گذاری یک پیوند تغییر دهید یا با انتخاب OFF از لیست کشویی، دسترسی به پیوند را به طور کامل قطع کنید. در نهایت روی دکمه Done کلیک کنید.

Google Drive برای اندروید و iOS

در گوشی اندرویدی، می‌توانید به راحتی وارد کروم شوید و حساب Google Drive خود را وارد کنید. به طور پیش‌فرض، برنامه Google Drive در گوشی‌های اندرویدی موجود است و باید اطلاعات حساب Google خود را وارد کرده و وارد حساب Google Drive خود شوید. اگر برنامه Google Drive در گوشی شما وجود ندارد یا به اشتباه حذف شده است، می توانید به راحتی آن را از Google Play دانلود کنید.

از سال 2012، امکان استفاده از گوگل درایو و اپلیکیشن آن در آیفون و تمامی ویژگی‌هایی مانند Google Sheets، Google Docs و غیره وجود دارد. در آیفون و مک نیز موجود است.

آخرین کلمه

در این پست از آکادمی اینفوگرام سعی کرده ایم نحوه کار با گوگل درایو را به طور کامل به شما آموزش دهیم. نظر خود را با ما در میان بگذارید و سوالات خود را از ما بپرسید.

چگونه تقویم گوگل خود را با دیگران به اشتراک بگذارید

Google Calendar یکی از سرویس های محبوب و مفید گوگل است. با ایجاد یک حساب کاربری از هر دستگاهی، مانند دستگاه تلفن همراه یا رایانه، با استفاده از یک برنامه یا مرورگر، می‌توانید به راحتی به تقویم دسترسی داشته باشید و آن را بین دستگاه‌های مختلف خود همگام‌سازی کنید. استفاده از تقویم گوگل بسیار ساده و در عین حال بسیار کاربردی و مفید است. در این مقاله به طور مفصل در مورد نحوه اشتراک گذاری تقویم گوگل با دیگران صحبت خواهیم کرد. البته ابتدا نحوه ایجاد حساب کاربری، برنامه های تقویم گوگل و غیره را توضیح خواهیم داد. با ما بمان.

برنامه های تقویم گوگل

  • Google Calendar برنامه های مختلفی دارد که در ادامه به مهم ترین آنها می پردازیم:
  • امکان برنامه ریزی یادآورهای روزانه و ایمیلی
  • امکان هماهنگی جلسات با افراد دیگر و یادآوری
  • امکان برپایی رویدادها و جلسات به صورت هفتگی، ماهانه و غیره. و امکان تذکر قبل از مراسم
  • زمان کشورهای مختلف را در تقویم گوگل اعمال کنید
  • و…

نحوه ایجاد تقویم گوگل

در راهنمای گوگل می خوانیم که چگونه یک تقویم گوگل ایجاد کنیم:

  • جیمیل ایجاد کنید و با آن در کروم یا گوشی خود وارد شوید.
  • آدرس زیر را وارد کنید
  • https://calendar.google.com/calendar
  • در سمت راست و پایین صفحه، روی «تقویم‌های دیگر» و سپس «ایجاد تقویم جدید» کلیک کنید.
  • نام، زمان و توضیحات کوتاهی را برای تقویم خود وارد کنید و روی دکمه ایجاد تقویم کلیک کنید.
  • آن را با افرادی که می خواهید به اشتراک بگذارید.
  • در نهایت رویدادها و وظایف را به تقویم اضافه کنید.

آکادمی اینفوگرام برای یادگیری دیجیتال مارکتینگ پیشنهاد می دهد

خواندن مقالات و کتاب های مختلف نکاتی را در مورد بازاریابی دیجیتال به شما می آموزد، اما هرگز به اندازه شرکت در یک دوره آموزشی موثر نخواهد بود. استفاده از فیلم آموزشی دیجیتال مارکتینگ تهیه شده توسط آکادمی اینفوگرام با کمک 12 مدرس فعال در این زمینه می تواند گامی بلند در جهت یادگیری این صنعت باشد.

با خرید این دوره به 92 ساعت آموزش تصویری دسترسی خواهید داشت، فایل های دوره در اختیار شما قرار می گیرد و می توانید با انجام تمرینات و امتحان نهایی میزان یادگیری خود را محک بزنید. پشتیبانی آکادمی اینفوگرام نیز برای پاسخگویی به سوالات شما در مورد این دوره ویدیویی در دسترس است.

فیلم آموزشی دیجیتال مارکتینگ را تماشا کنید

انواع تقویم گوگل

در گوگل دو نوع تقویم داریم. تقویم شخصی و عمومی! یک تقویم خصوصی فقط برای شما است و فقط شما می توانید رویدادها را ببینید، بنابراین اگر یک تقویم خصوصی را با دوستان خود از طریق پیوند به اشتراک بگذارید، آنها قطعاً نمی توانند رویدادها را ببینند. اگر قصد دارید تقویم خود را با افراد دیگر به اشتراک بگذارید، باید یک تقویم عمومی ایجاد کنید. سپس می توانید تقویم را با هر کسی که می خواهید به اشتراک بگذارید. تقویم های عمومی نیز سطوح مختلف دسترسی دارند که می توانید با توجه به هر تقویم و افراد آن را انتخاب کنید.

آموزش اشتراک گذاری تقویم گوگل

اکنون که با ایجاد یک تقویم گوگل و انواع آن آشنا شدید، زمان آن رسیده است که یاد بگیرید چگونه یک تقویم گوگل را به اشتراک بگذارید:

  • به تقویم Google وارد شوید.
  • تقویم مورد نظر خود را انتخاب کنید و روی سه نقطه کنار آن کلیک کنید و سپس تنظیمات و گزینه اشتراک گذاری را انتخاب کنید.
  • می توانید تقویم را از قسمت مجوزهای دسترسی عمومی کنید.
  • اگر عمومی را انتخاب کنید، تمام دنیا می توانند تقویم شما را ببینند. برای اشتراک گذاری تقویم با چند نفر، بهتر است از گزینه اشتراک گذاری با افراد خاص استفاده کنید و با وارد کردن ایمیل افراد مورد نظر، تقویم را با آنها به اشتراک بگذارید.
  • روی ADD PEOPLE کلیک کنید و ایمیل شخص مورد نظر را وارد کنید.
  • سطح دسترسی فرد را انتخاب کنید.
  • با انتخاب گزینه اول، فرد فقط می تواند تقویم را ببیند.
    • با انتخاب گزینه دوم، علاوه بر مشاهده تقویم، می توانید جزئیات تقویم و رویداد را مشاهده کنید.
    • با انتخاب گزینه سوم، فرد قادر به ویرایش رویدادها و وظایف خواهد بود.
    • با انتخاب گزینه سوم، فرد می تواند علاوه بر ویرایش رویدادها، تقویم را مدیریت کرده یا با دیگران به اشتراک بگذارد.

در نهایت با وارد کردن ایمیل و انتخاب سطح دسترسی، دعوت نامه برای فرد مورد نظر ارسال می شود.

تنظیمات رویدادهای تقویم

  • می توانید رویدادها را به تقویم خود اضافه کنید. روی تقویم خود کلیک کنید و در گوشه سمت راست بالای صفحه، روی Create و سپس رویداد کلیک کنید.
  • در صفحه باز شده یک نام برای رویداد خود اضافه کنید و تنظیمات مورد نظر را انجام دهید و سپس آن را ذخیره کنید.
  • قبل از ذخیره رویداد، می‌توانید تنظیمات بیشتری را با انتخاب «گزینه‌های بیشتر» اعمال کنید. برای مثال، می‌توانید با انتخاب گزینه «مشغول» و «خصوصی» در تصویر زیر، برخی از رویدادهای تقویم را از دید سایر کاربرانی که تقویم را با آنها به اشتراک گذاشته‌اید، پنهان کنید. در این صورت، مردم فقط می دانند که شما در آن تاریخ و ساعت کار می کنید.
  • اکنون می توانید افراد را به رویداد دعوت کنید و از گزینه انتشار رویداد استفاده کنید. سپس شما دو گزینه دارید، یا از پیوند برای اشتراک گذاری رویداد با مردم استفاده کنید، یا با استفاده از کد HTML نشان داده شده، افراد را به رویدادهای خود دعوت کنید و آن را در سایت آپلود کنید.

نتیجه

این روزها همه ما سرمان شلوغ است و ممکن است برخی از کارها و قرارهایمان را فراموش کنیم. هیچ کس دوست ندارد کار خود را فراموش کند یا جلسات کاری را از دست بدهد. راه حل این مشکل Google Calendar است. می توانید روزانه، هفتگی، ماهانه و غیره خود را وارد کنید. در Google Calendar برنامه ریزی کنید و مطمئن باشید که یک رویداد مهم را فراموش نخواهید کرد. علاوه بر این، این تقویم به تیم ها کمک می کند تا سازماندهی بیشتری داشته باشند و اثربخشی کار تیمی افزایش یابد. نکته مهم این است که اعضای تیم شما و افرادی که می خواهید تقویم را با آنها به اشتراک بگذارید نیز دارای حساب Google هستند.

ما 11 فرمول مهم و کاربردی در بازاریابی و تبلیغات را به شما معرفی می کنیم

همه افرادی که در زمینه تبلیغات دیجیتال فعالیت می کنند باید بتوانند فعالیت خود را ارزیابی کنند و بر اساس این ارزیابی موفقیت یا شکست خود را مشخص کنند. برای تبدیل شدن به یک بازاریاب دیجیتال موفق، علاوه بر برنامه ریزی و اجرای یک استراتژی، باید بتوانید آن را ارزیابی کنید. خوشبختانه فرمول های ریاضی ساده اما مهمی وجود دارد که کار شما را آسان می کند.

در ادامه این مقاله به 10 فرمول بازاریابی می پردازیم که هر بازاریاب باید بداند. این فرمول‌های محاسباتی در بازاریابی برای بررسی KPIهای بازاریابی و اندازه‌گیری موفقیت یا شکست استراتژی بازاریابی مفید هستند. اگر این فرمول های تبلیغات دیجیتال را در برنامه ریزی خود داشته باشید، مطمئناً می توانید در زمان مورد نیاز برای رسیدن به اهداف خود صرفه جویی کنید.

فرمول های محاسبه هزینه در تبلیغات دیجیتال

فرمول های زیادی در تبلیغات آنلاین وجود دارد که می توانید از آنها برای موفقیت در بازاریابی دیجیتال استفاده کنید. در حالی که شما مستقیماً با رسانه های دیجیتال درگیر هستید، هنوز باید فرمول های مهم تبلیغات و بازاریابی آنلاین را در نظر بگیرید.

مهم نیست در این زمینه چه وظیفه ای دارید. چه کارآفرین باشید، چه کارآموز دیجیتال مارکتینگ، چه مدیر رسانه های اجتماعی یا مبتدی بازاریابی آنلاین، برای موفقیت باید حداقل فرمول های بازاریابی اولیه را بدانید. برای مدیریت بهتر کمپین های بازاریابی آنلاین و محاسبه موفقیت آنها، این فرمول ها را بررسی کنید.

1. هزینه در هزار (CPM)

CPM رایج‌ترین روش برای اندازه‌گیری هزینه‌ها در یک کمپین تبلیغاتی است که هزینه شما را به ازای هر هزار نمایش یا نمایش با تبلیغ ارائه شده محاسبه می‌کند. این روش مهم است زیرا در کمپین های تبلیغاتی محاسبه هزینه تعداد زیادی نمایش منطقی تر است.

2. CPC یا هزینه هر کلیک

فرمول CPC (هزینه هر کلیک) یکی دیگر از مدل های پرکاربرد در تبلیغات آنلاین است. با انتخاب این مدل، تبلیغ‌کننده باید به‌جای هر بار نمایش، به ازای هر کلیک پرداخت کند. این بدان معناست که مهم نیست که یک تبلیغ چند بار توسط مخاطبانش مشاهده می شود، تبلیغ کننده فقط باید زمانی که روی آن کلیک می شود هزینه پرداخت کند. این مدل زمانی موثر است که هدف کمپین، دریافت هرچه بیشتر کلیک ممکن باشد.

به عنوان مثال، اگر یک کمپین تبلیغاتی گوگل برای یکی از محصولات خود در شبکه جستجوی گوگل با استفاده از مدل CPC اجرا کنید، هر بار که کلمه کلیدی خاصی در گوگل جستجو می شود، تبلیغ ظاهر می شود. اما فقط زمانی باید پرداخت کنید که شخصی روی آن کلیک کند. شما می توانید CPC خود را با تقسیم هزینه برای شما (تبلیغ کننده) بر تعداد کلیک ها محاسبه کنید. این فرمول به صورت زیر محاسبه می شود:

به طور مشابه، اگر تعداد کلیک‌ها و CPC مشخصی برای تبلیغ‌کننده دارید، می‌توانید هزینه آن را برای تبلیغ‌کننده پیدا کنید.

فرمول eCPC یا هزینه موثر هر کلیک eCPC یا (هزینه موثر برای هر کلیک)

یک کلیک ایجاد شده توسط یک تبلیغ را شمارش می کند. هدف eCPC تعیین درآمد کسب شده توسط یک تبلیغ برای هر کلیکی است که دریافت می کند.

3. CPL یا هزینه هر سرنخ

مانند CPC، CPL نیز در بین بازاریابانی که هدف کمپین آنها تولید سرنخ است، محبوب است. تبدیل بازدیدکننده به لید یکی از اقداماتی است که در وب سایت انجام می شود. فرمول محاسبه CPL به شرح زیر است:

4. CPA یا هزینه هر عمل

اگر محاسبه هزینه های عملی غیر از تعداد کلیک ها برای شما در کمپین های تبلیغاتی مهم است، می توانید از این فرمول استفاده کنید. CPA هزینه های شما را برای اقدامات مختلف محاسبه می کند. این عمل می تواند به همان تعداد کلیک باشد، اما می تواند کارهای دیگری مانند ثبت نام در سایت یا نصب اپلیکیشن را نیز شامل شود. با توجه به افزایش تعداد اپلیکیشن ها و محبوبیت آنها، امروزه CPI یا Cost Per Install زیرمجموعه CPA است.

فرمول های ارزیابی در بازاریابی

در دیجیتال مارکتینگ باید بارها نرخ های به دست آمده از بخش های مختلف را محاسبه و ارزیابی کنید تا متوجه شوید که چگونه می توانید استراتژی بهینه تری داشته باشید. در زیر چند نمونه از این فرمول ها آورده شده است.

5. CTR (نرخ کلیک)

اگر تا به حال یک کمپین تبلیغاتی آنلاین راه اندازی کرده اید، احتمالاً با اصطلاح نرخ کلیک یا CTA آشنا هستید. CTA نسبت تعداد کلیک هایی که یک تبلیغ دریافت می کند به تعداد دفعاتی که توسط مخاطبانش دیده می شود را نشان می دهد. این فرمول با تقسیم تعداد کلیک ها بر تعداد نمایش های یک تبلیغ خاص و ضرب نتیجه در 100 محاسبه می شود. CTR معمولاً برای اندازه گیری موفقیت تبلیغات آنلاین مانند تبلیغات فیس بوک استفاده می شود.

حال سوالی که پیش می آید این است که چند درصد CTR خوب است؟ اغلب گفته می شود که 2٪ عدد خوبی برای این فرمول است. اما این مقدار به عوامل مختلفی مانند نوع محتوا یا محصول در حال تبلیغ، بازار هدف یا حتی نوع مخاطبی که تبلیغ به آن نمایش داده می شود بستگی دارد. CTR 2% ممکن است برای یک کمپین کافی باشد، اما 2% ممکن است برای کمپین دیگر بسیار کم باشد. به یاد داشته باشید، هرچه CTR بیشتر باشد، برای عملکرد کلی کمپین بهتر است.

6. فرمول CR یا نرخ ارز

اگر هدف کمپین بازاریابی آنلاین شما صرفاً درآمدزایی است، فرمول CR یا «نرخ تبدیل» مهمترین معیاری است که باید در نظر بگیرید. دگرگونی می تواند معانی مختلفی داشته باشد. اما در اصطلاح بازاریابی، برای توصیف موقعیتی استفاده می شود که در آن مشتری اقدام خاصی را انجام می دهد که تأثیر مثبت و سودآوری بر تجارت شما دارد. در تبلیغات آنلاین، نرخ تبدیل، نسبت تبدیل ایجاد شده توسط یک تبلیغ در یک وب سایت به تعداد کلیک های ایجاد شده توسط تبلیغ است.

در مقاله “با 9 شاخص کلیدی عملکرد بازاریابی (KPI) آشنا شوید.» می توانید درباره این فرمول بازاریابی بیشتر بدانید:

فرمول های مربوط به سرمایه و درآمد در بازاریابی

هدف نهایی شما در فرآیند بازاریابی دستیابی به درآمد بیشتر و داشتن مشتریان وفادار است. چند فرمول ساده به شما کمک می کند تا این قسمت را بهتر تخمین بزنید.

7. فرمول بازگشت سرمایه یا بازگشت سرمایه

ROI مخفف Return on Investment است و یک اصطلاح بسیار رایج است که توسط بازاریابان در سراسر جهان استفاده می شود. برای درک موفقیت یک کمپین یا کسب و کار به طور کلی، محاسبه سود (همان درآمد) در مقابل پول سرمایه گذاری شده برای به دست آوردن آن بسیار مهم است. ROI با کم کردن کل هزینه ها از کل درآمد تولید شده و تقسیم نتیجه بر کل هزینه ها محاسبه می شود.

8. CLTV یا ارزش زمان عمر مشتری

فرمول CLTV برای محاسبه کل میانگین درآمد مورد انتظار آینده به ازای هر مشتری استفاده می شود. برای بهترین CLTV، نسبت هزینه به ازای کلیک به تبدیل باید کمتر از LTV (مقدار طول عمر) باشد. در مقاله زیر می توانید توضیح کامل نحوه محاسبه CLV را مطالعه کنید، زیرا محاسبه این مقدار نیازمند چندین مرحله است:

9. فرمول ROAS یا بازگشت هزینه تبلیغات

فرمول ROAS یا Return on Advertising Cost یکی از دیگر فرمول های محاسباتی در بازاریابی است. با استفاده از فرمول زیر می توانید ROAS را محاسبه کنید:

10. فرمول RCP یا درآمد هر کلیک

فرمول RCP یکی دیگر از فرمول های محاسباتی در دنیای بازاریابی است. این فرمول برای محاسبه درآمد به ازای هر کلیک استفاده می شود. برای محاسبه RCP از فرمول زیر استفاده می کنند.

11. فرمول CAC یا هزینه جذب مشتری

فرمول CAC یا هزینه جذب مشتری یکی دیگر از معیارها و فرمول های مهم در تجارت و بازاریابی آنلاین است. تمام هزینه های مرتبط با جذب مشتری را می توان در مجموع هزینه های متحمل شده توسط کسب و کار در فعالیت های فروش و بازاریابی محاسبه کرد. اگر می خواهید بدانید هزینه جذب مشتری (CAC) چیست و چگونه آن را محاسبه کنیماطلاعات بیشتر را می توانید در مقالات وبلاگ آکادمی اینفوگرام دریافت کنید.

آکادمی اینفوگرام برای یادگیری دیجیتال مارکتینگ پیشنهاد می دهد

خواندن مقالات و کتاب های مختلف نکاتی را در مورد بازاریابی دیجیتال به شما می آموزد، اما هرگز به اندازه شرکت در یک دوره آموزشی موثر نخواهد بود. استفاده از فیلم آموزشی دیجیتال مارکتینگ تهیه شده توسط آکادمی اینفوگرام با کمک 12 مدرس فعال در این زمینه می تواند گامی بلند در جهت یادگیری این صنعت باشد.

با خرید این دوره به 92 ساعت آموزش تصویری دسترسی خواهید داشت، فایل های دوره در اختیار شما قرار می گیرد و می توانید با انجام تمرینات و امتحان نهایی میزان یادگیری خود را محک بزنید. پشتیبانی آکادمی اینفوگرام نیز برای پاسخگویی به سوالات شما در مورد این دوره ویدیویی در دسترس است.

فیلم آموزشی دیجیتال مارکتینگ را تماشا کنید

نتیجه گیری نهایی

به نظر می رسد ریاضیات هرگز ما را تنها نمی گذارد و حتی در دنیای بازاریابی به ما کمک می کند. فرمول ها به معنای اعداد هستند و این مفهوم را می توان در فرمول های ذکر شده در بالا به بهترین شکل مشاهده کرد.

مهمترین چیز در موفقیت بازاریابی این است که با داده های خود چه می کنید. اگر قرار نیست کمپین های خود را برای بهبود آنها تغییر دهید، در وهله اول جمع آوری داده ها فایده ای ندارد. استفاده از این فرمول ها برای جمع آوری اطلاعات بسیار مهم است. سپس کمپین های خود را بر این اساس تنظیم کنید تا نوع مناسبی از تبدیل ها و بازگشت سرمایه مورد نظر خود را دریافت کنید. در این مقاله 10 فرمول بازاریابی را به شما معرفی کرده ایم که هر بازاریاب باید بداند. شما می توانید نظرات خود را در مورد نحوه محاسبه این فرمول ها و تأثیر آنها در دستیابی به اهداف بازاریابی کسب و کار خود به اشتراک بگذارید.